Pivo Kuće od papira

  Španjolska         P. N.         11.11.2021.
Pivo Kuće od papira

Osmero lopova zaključava se s taocima u Španjolsku kraljevsku kovnicu, dok zločinački mozak operacije manipulira policijom kako bi izvršio svoj plan Tako Netflix najavljuje španjolsku TV seriju Kuća od papira (La casa de papel). Uz drugi dio pete epizode početkom prosinca obožavatelji ovog serijala moći će ga pratiti pijuckajući istoimeno pivo.

Globalni fenomen znan kao La casa de papel (Kuća od papira) je stigao do finalne pete sezone. Serija koja je počela kao neuspjeli lokalni projekt je zahvaljujući Netflixu postala jedna od najpopularnijih u posljednjih deset godina s bazom obožavatelja kakve bi se posramili i neki razvikani američki uraci. Netflix je najavio “početak kraja” s novim trailerom za petu sezonu koja će biti prikazana u dva dijela.

Prvi dio se, po riječima kreatora serije, fokusira na agresivnost situacije u kojoj su se glavni likovi našli zatočeni u banci. Drugi dio će se baviti emotivnim stanjem i previranjima kojima će serija i završiti. Prvi dio posljednje sezone prikazan je na Netflixu 3. rujna, a drugi dio je zakazan za 5.prosinca.

A uz drugi dio pete sezone stiže i limitirana edicija odgovarajućeg piva s karakterističnom maskom iz serije na etiketi. Za pivo se pobrinula znana španjolska marka Estrella Galicia, svijetli lager iz pivovare Hijos de Rivera iz grada A Coruña u Galiciji. Za ovu prigodu etiketa poznatog piva dobiva rečenu masku iz serijala, inspiriranu Salvadorem Dalijem i njegovo ime – La casa de papel. Proizvest će se više od 85 milijuna boca piva i plasirati u 60 zemalja u kojima je dostupna Netflixova serija, a na svako tržište dolazi etiketa s nazivom serije na pripadajućem jeziku.

Inače, pivo Estrella Galicia se pojavljuje u seriji u nekim scenama, a osim toga, fura se na moto serije koji glasi Otpor! (La Resistencia). Tijekom 2019. pivovara je imala reklamnu kampanju sa sloganom Otpor standardizaciji piva.

Podijelite

   

Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivuArhivNacrtaj mi krigl


Knjiga Pivovara Daruvar

Knjiga Pivovara Daruvar
Najnovije iz kategorije Španjolska
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće