CRAFT BEER FESTIVAL ORAHOVICA

Pet pivovara i mnogi rokeri

  Festivali         P. N.         14.08.2023.
Pet pivovara i mnogi rokeri

Serija slavonskih festivala zanatskog piva nastavlja se i predstojećeg vikenda. Dok još odjekuje žubor piva i zvuk koncerata iz Nove Gradiške i Našica, sve je spremno za novu feštu, ovoga puta u Orahovici. Dvodnevni festival u gradskom parku pnudit će dvadesetak piva iz pet craft pivovara, te zvučna glazbena imena.

Udruga P.A.U.K. poziva sve ljubitelje dobrog piva i rock glazbe na treći Craft Beer Fest koji će se održati u petak i subotu, 18. i 19. kolovoza s početkom od 18 sati u središnjem gradskom parku u Orahovici, doznajemo na web stranici grada Orahovice.

Nakon prva dva izdanja festivala iz organizacijskog odbora najavljen je ovogodišnji festival s još boljim i bogatijim programom i ponudom. Tako će za sve posjetitelje biti otvoren veliki šator sa stolovima i klupama u kojem će se moći degustirati ukusna street food pivska hrana uz mnoštvo craft piva.

U samom parku će i ove godine biti postavljena CHILL ZONA kao i GIN kutak lokalnih ugostitelja. Uz mnoštvo gastronomske ponude za glazbeni dio programa zadužen je DJ Mario koji će posjetitelje festivala držati u dobrom štimungu, a šlag cjelokupne glazbeno-pivsko-gastronomske torte upotpuniti će rock zvijezde Pips, Chips & Videoclips i Ogenj prvog dana, te Atomsko sklonište i Cageheart drugog dana. Na sajmu će se predstaviti pet craft pivovara s više od 20 vrsta piva.

Sudjeluju:

  1. Funky Brewery – Slavonski Brod
  2. Pivovara Stric – Našice
  3. Pitomačka pivovara Pitko – Pitomača
  4. Craft Pivovara Walkow – Vukovar
  5. Crafters pivovara Dugo Selo


Najnovije iz kategorije Festivali
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće