CRAFT ROĐENDAN

Pet godina pivovare TapB

  Craft         P. N.         09.04.2023.
Pet godina pivovare TapB

Craft pivovara TapB, jedna od tri craft pivovare u Splitu, u ponedjeljak 10. travnja, od 19.30 slavi 5 godina postojanja. Tako se i ova zanatska pivovara pridružuje onima koji su napunili petoljetku rada. Sutrašnju proslavu u pivovari TapB najavljuje Dalmatinski portal.

Pivovara je osnovana nešto ranije, ali je već punih 5 godina u punom pogonu proizvodnje vrhunskog piva od vrhunskih sastojaka bez aditiva.

TapB se etablirao u Splitu i okolici sa svojim najpoznatijim i najprodavanijim pivom, a to je Trapula American Pale Ale, svima poznati brend i rado pijeno pivo u Splitu.

TapB osim proizvodnje piva, ima i svoj brewpub koji isto slavi 5 godina postojanja i u kojem se može probati, sad već pozamašnu kolekciju od čak 11 vrsta craft piva proizvedenih u proizvodnji koja se vidi kroz veliko staklo iza šanka.

TapB povodom svojim 5 godina časti posjetitelje koncertom Ad hoc acoustic blues duom, povodom jubilarne godišnjice izbacuje svoje najjače i najzahmeljenije pivo do sad, pravu bombu, DIšPET, dvostruko suho hmeljenu duplu IPAu, s čak 7.5% alkohola  i čak 5 vrsta aromatičnog američkog hmelja. Svi posjetitelji u ponedjeljak ulaze u bubanj za veliku nagradnu igru uz bogate nagrade.

Posebno za čitatelje. Dalmatinskog portala su pripremili giveaway, mix karton TapB pivskih uradaka, a detalje doznajte na FB stranici Dalmatinskog portala.

Tagovi

Pivo   TapB   Split  


Najnovije iz kategorije Craft
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće