Paris Hilton Brazilcima previše seksi

  Svijet         P.N.         28.02.2010.
Paris Hilton Brazilcima previše seksi

Ako ste mislili da to nije moguće, prevarili ste se, zajedno sa mnom - reklama za pivo koju je snimila Paris Hilton, povučena je i više se ne emitira na brazilskoj televiziji. Riječ je o pivu Devassa, koje je predstavljeno prije samo desetak dana, uz nazočnost same Paris Hilton, a skidanje reklame s programa tražio je brazilski Ured za ženska pitanja. Razlog - žena se u dotičnoj reklami predstavlja kao senzualni objekt.Siroto pivo Devassa, kako smo već i mi pisali, od samog početka nema sreće, ili baš suprotno? Naime, o njegovu predstavljanju pisali su svi mediji, ali gotovo bez iznimke navodeći samo kako se Paris Hilton na promociji napila i pokazivala gaćice, dok samo pivo jedva da je tko i spomenuo. No, nije li proizvođač - mini pivovara iz Rio de Jeneira - sve učinila namjerno, želeći dignuti prašinu oko novog proizvoda, koji je nazvan po tamošnjem izrazu za seksi, izazovnu, pustopašnu ženu?

No, u slučaju zabrane reklame stvari stoje naoko čudno - u samoj reklami nema nikakvih eksplicitnih scena, u što se možete uvjeriti i gledajući spot u našoj galeriji. Stoga ćete se možda zapitati kako to da se takva reklama zabranjuje u zemlji, gdje su polugoli ili potpuno goli ženski atributi svakodnevna pojava na ulicama, a o plažama da i ne govorimo.

U spotu se Paris Hilton pored prozora „mazi" s limenkom piva, a mase prolaznika čeznutljivo gleda, i to je ono što je zasmetalo Ured za ženska pitanja. U njihovu obrazloženju se kaže da žena „zavodljivo pije pivo" i da ta reklama degradira žene, pogotovo plavuše. Pozivaju se na zakon koji zabranjuje reklame u kojima se žene tretiraju kao senzualni objekti.

Tagovi

pivo   Paris Hilton   Brazil   reklama  


Najnovije iz kategorije Svijet
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće