Pa kako onda neš pil

  Pivske raznolije         Mato Pejić         14.10.2022.
Pa kako onda neš pil

Da su pivo i nogomet dva brata (sijamska) blizanca koje nitko još nije razdvojio, opće je poznato, a kako smo već pisali, nerazdvojni će biti i na svjetskom nogometnom prvenstvu, koje se igra u Kataru, u kojem je islam državna religija i brani alkohol. Veza sada dobiva novi smisao– pivopijama se nudi čaša u obliku prepoznatljivog pokala koji osvaja pobjednik prvenstva. Pa onda neš pil.

Baš tako, kako u onoj istoimenoj pjesmi jednom reče Pajo Kanižaj – Pa onda neš pil! Vražju mater neš pil! Kad se sve uprlo da vodu tjera baš na taj mlin. Odnosno ne vodu, nego pivo. Kako neš pil kad se na stoliću pred televizorom pivo pjeni iz takve divote, koju možeš naručiti preko Amazona za ciglih 16 dolara i 99.

Uživaj ove zime u vrućem nogometu pijući pivo iz trofeja, mami promidžbeni tekst i dodaje da će pijuckanje iz pobjedničkog pokala unijeti u vaš stan djelić posebne atmosfere. Ali to nije sve – mislim, čaša zapremine 0,40 litara ne samo da ima oblik trofeja svjetskog prvenstva nego ima i zastave zemalja sudionica završnog turnira, pa tako svaki navijač može piti iz pokala sa zastavom svoje zemlje.

A da ne pijete sami, proizvođač vas poziv a da ovu nenadoknadivu čašu kupite kao poklon za svoga oca, djeda, brata, prijatelja ili kojeg drugog ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Naravno, pivovare su i prije shvatile da trofej nogometnog prvenstva ima dizajn dušu dao za ponavljanje u staklu, dapače, šupljem staklu u koje se da uliti pivo, pa smo u proteklim ciklusima već viđali reklame za pivo koje se pjeni iz dotičnog pokala, ali ovo je dimenzija više – sada svatko može pred svojim televizorom piti svoje omiljeno pivo iz replike omiljenog nogometnog trofeja, koja još nosi i zastavu vaše omiljene reprezentacije...

Što, zar još čekate?!Najnovije iz kategorije Pivske raznolije
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće