REKLAMA

Orlando Bloom i Staropramen

  Svijet         14.05.2023.
Orlando Bloom i Staropramen

Američki glumac i UNICEF-ov ambasador dobre volje Orlando Bloom novi je ambasador brenda Staropramen, najprodavanijeg praškog piva u svijetu, priopćeno je iz pivovare. Kompanija Pivovare Staropramen, koja posluje u sastavu multinacionalnog pivarskog giganta Molson Coors, kojem pripada i Zagrebačka pivovara.

Bloom, kojeg ćemo uskoro gledati u glavnoj ulozi u filmu Gran Turismo Sony Picturesa i Čarobnjacima u produkciji A24, bit će junak u novom Staropramenovom televizijskom spotu, a istovremeno i u kampanji za digitalne i društvene medije koja će se ovog mjeseca pokrenuti diljem Europe i Ujedinjenog Kraljevstva.

„Staropramenovo povezivanje s Bloomom dolazi u trenutku kada svjetska proizvodnja piva nastavlja brzi rast a vidljivo je to i na području koje pokriva odjel Molson Coorsa EMEA & APAC, koji uključuje tržišta u Europi, Ujedinjenom Kraljevstvu, Aziji i šire. Staropramen je ove godine lansirao i Staropramen 0.0 diljem Ujedinjenog Kraljevstva, Republike Irske i dijelova srednje i istočne Europe,“ objavio je Molson Coors.  

„Pred Staropramenom je očito svijetla budućnost, pa se Molson Coors odlučio na svoje najveće ulaganje ikada u ovu marku, kako bi potaknuo rast u cijelom distribucijskom području,“ kaže Debbie Mack, direktorica marki piva u odjelu Molson Coorsa za Europu, Bliski istok, Afriku i Aziju i Pacifik.„Brend Staropramen je proslava stručnosti svjetske klase“, kaže Mack. „Tko bi to bolje predstavio od globalno priznatog glumačkog talenta poput Orlanda?“

Sniman u Staropramenovom rodnom gradu Pragu, novi televizijski spot u kojem se pojavljuje Bloom označavaju sljedeću fazu nagrađivane kampanje češkog brenda Brewed by Experts for Experts (Skuhali stručnjaci za stručnjake), koja je pokrenuta 2022. godine.

Kampanja se usredotočuje na Staropramenov uspjeh u posluživanju nekih od najprobirljivijih svjetskih piva u onome što mnogi smatraju svjetskom prijestolnicom piva i pozicionira pivo kao sinonim za pivarsku stručnost, kaže Mack.

„Prag je dom nekih od najboljih svjetskih stručnjaka za pivovare i jedna je od najprobirljivijih pivskih kultura kojoj je teško ugoditi“, kaže Mack. „Orlando je savršen partner za Staropramen – on je majstor svog zanata, baš kao i naši pivarski majstori, i ima poseban afinitet prema Pragu jer je ondje živio i radio nekoliko godina.“

Nova reklama smještena je u Prag i prikazuje Blooma koji objašnjava svoje veze s gradom i kako se pojavila njegova ljubav prema pivu. Bloom prolazi kroz neke od najistaknutijih lokacija u gradu, od njegovih sunčanih terasa do podzemnih tunela, prije nego što pokuša otkriti tajne najpoznatijeg praškog piva u pivovari Staropramen.

Bloom kaže da je „sretan što predstavlja tako kvalitetan proizvod kao što je Staropramen. Mislim da je važno surađivati s brendovima koji prakticiraju ono što propovijedaju. Tim u Staropramenu puno govori o kvaliteti i stručnosti i, kad se svede na to, ovo je pivo izvrsnog okusa, koje su kuhali nevjerojatno talentirani ljudi.“

„Zaljubio sam se u Prag dok sam tamo živio i radio nekoliko godina. To je prekrasan grad pun nevjerojatnih ljudi, ali njima je teško ugoditi kada je riječ o pivu,“ kaže Bloom. „Staropramen uslužuje ovu pronicljivu publiku više od jednog stoljeća, što vam govori koliko je dobro.“Najnovije iz kategorije Svijet
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće