Opila ga jedna limenka piva

  Europa         P.N.         13.05.2008.
Opila ga jedna limenka piva
Evo vijesti kojoj ovih dana nitko nije odolio, pa ju možete pročitati na desecima web stranica, domaćih i stranih, blogova i foruma. Ona kaže kako se nekakav Rumunj, izvjesni Iancu Boroi napio od jednog jedinog piva, i to tako da se, kako sam tvrdi, gotovo onesvijestio. Stoga je odlučio uložiti službenu žalbu.
 
Riječ je o 35-godišnjaku koji nipošto nije trezvenjak, ioli nedajbože, alergičan na pivo. Tvrdi da zna popiti pokoju bocu i da nema nikakve šanse da ga jedna limenka piva tako smlavi, kad bi se radilo o nomalnom pivu. Limenku je kupio u supermarketu u mjestu Arges na jugu Rumunjske, te se obratio tržišnoj inspekciji tražeći da mu proizvođač ili prodavač toga piva plati odštetu. Pismeno se obratio i Uredu za zaštitu potrošača, tražeći da se njegovim slučajem hitno pozabave.

Tagovi

Rumunjska   limenka  


Najnovije iz kategorije Europa
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće