CRAFT BEER FEST SINJ    

Only Hops & Horses

  Festivali i sajmovi         P. N.         19.06.2024.
Only Hops & Horses

Iako naziv fešte Only Hops & Horses, naravno, neodoljivo podsjeća na originalni naziv serije Mućke (Only Fools & Horses) – ne bojte se, ovdje vam nitko ništa neće smuljati niti podvaliti, tu vas čeka samo dobra zabava, samo odlična hrana i samo sjajno craft pivo. Riječ je, naime, o craft beer festivalu, koji se održava u Sinju u petak i subotu 5. i 6. srpnja.

Sličnost je, naravno, potpuno namjerna, jer upućuje na dobru zabavu, a parafraza je tako sročena zbog mjesta održavanja fešte, sinjskog hipodroma.

Više o ovom događaju koji dodatno obogaćuje i inače odličnu ponudu zanatskog piva na hrvatskom jugu, možete doznati i sve dopune i nove informacije doznavati, na facebook stranici eventa, a organizatori, Udruga Dalmatinskih pivara i splitska pivnica Prostor o festivalu kažu:

Pivski craft beer festival, po prvi put u Sinju, čak sedam pivovara s više od 20 vrsta piva dolazi u Sinj. Udruga Dalmatinskih pivara organizira pravi spektakl u Sinju, petak 05.srpnja nastupa Ljuta kuća, drugu večer subota, 06. srpnja nastupa kultni M.O.R.T.. nezaboravni DJ Vjeko Linksonix će nas zabavljati između svirki. Uz 20 vrsta piva bit će hrane, burgera, ćevapa, uštipaka, za hranu su se pobrinuli Barba Edo i Kod Ante, uz besplatan upad, zabava zagarantirana.

A što se tiče dragocjene tekućine, svoje će uvarke žednom puku ponuditi pivovare Barilo, Familia, Tap B, Kninska pivovara, Sinjska pivovara, Prostor i Mandril. 

Tagovi

Pivo   Sinj   craft  


Najnovije iz kategorije Festivali i sajmovi
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće