Okiti bor i popij

  Božic         P. N.         18.12.2021.
Okiti bor i popij

Pivo i Božić idu zajedno na mnogo različitih načina – već smo vidjeli m noge krizbane napravljene od pivskih boca ili limenki i m noge ukrase za bor povezane s pivskim markama, a sada smo dobili i kuglice za bor punjene pravim pivom, koje nakon što odrade svoje (a možda i prije toga, ili za vrijeme) normalno možete popiti.

Sada je kićenje božićnog drvca zabavno i odraslima, pišu ovih dana američki mediji. Pivovara Miller, odnosno njihov brend Miller Lite, plasirala je set božićnih kuglica za bor, koje možete otvoriti poput obične pivske limenke i iz nje popiti istoimeno pivo, a ovi jedinstveni beernamenti prodaju se u pakiranju od šest komada, dakle kao pravi pivski six-pack. Isto tako, dakle beernaments (Beernaments.com) zove se i stranmica na kojoj se ovi pjenušavi ornamenti mogu naručiti.

Kako već rekosmo, kugle mogu stajati na drvcu dok ne prođe božićno vrijeme, ali pivo će se do tada ugrijati, jer drvce obično stoji u dnevnom boravku, a i grane drvca će se poviti pod teretom piva. Zato je možda bolje pivo popiti dok kitite bor, i na drvce povješati prazne kugle. Sugerira to i proizvođač, ističući kako se kugla najlakše okači za kukici preko samog otvarača konzerve. Kugle je osmislila agencija Rethink Kanada koja je snimila i promotivni spot s glumcem Jimmyjem O. Youngom.

Podijelite

   

Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivuArhivNacrtaj mi krigl


Knjiga Pivovara Daruvar

Knjiga Pivovara Daruvar
Najnovije iz kategorije Božic
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće