Odgođen C4Day Nove runde

  Festivali         P. N.         09.04.2022.
Odgođen C4Day Nove runde

Ovaj vikend trebao je biti poseban za pionire hrvatskog crafta, pivovaru Nova runda, koja je planirala velikom feštom u svojoj pećini u Zaboku proslaviti šesti rođendan perjanice svoje pjenušave ponude, američke IPE nazvane C4, no manifestacija C4Day morala je biti odgođena zbog loše vremenske prognoze.

No, ako danas neće biti upogonjena planirana 23 točionika u taproomu u samoj pivovari, uredno će se održati drugi dio proslave – rođendanska ponuda slavljeničkog piva C4 u tridesetak lokala diljem Hrvatske, najviše, naravno, u Zagrebu.

Dakako, proslava je samo pomaknuta a nipošto ne i posve otkazana, a Nova Runda Brewery sve lijepo objašnjava ovom objavom na društvenim mrežama:

U slučaju da niste primijetili na samom FB eventu, #C4Day je otkazan u pivovari ove subote. Najavljuju kišurinu i hladnoću te nema smisla onda otvarati vrata na pivovari. C4 rođendan ćete moći proslaviti kod naših kolega u lokalima gdje će biti snižene cijene C4 za vikend, a evo i popisa tih lokala. Plan za novo otvaranje vrata je jedna subota u 5 mjesecu, a o kojoj se suboti radi, to ćete uskoro saznati.

#C4Day dernek krenuo je u petak, traje za vikend, a C4 s popustom možete ugrabiti u sljedećim lokalima:

Zagreb

X Bar Zagreb

Cafe Cajt

Horvati

Pločnik

Craft Room

Tesla's Smart Bar

Caffe Dvorište

Ambasada.

Spicy Days

Caffe Bar Kvart

Valhalla beer bar

Bonk

The Beertija

Goblet Beer Store - Zagreb

Beer&Snacks

ALL IN

RASPJEVANE KOKOŠI

Woody Beer Bar

Osijek

Beertija Osijek

GAJBA Kušaonica piva

Slavonski Brod

Pipa Bar

Split

The Flag Pub

MAČAK

Plan B

Rijeka

Tvornica piva Rijeka

Milord pub

Bard

Labin

Caffe bar KARBON

Pula

Bass bar

Samobor

Scout Club Irish Pub

Čakovec

Angry Moose

Varaždin

Angry Moose

Istovremeno izi Nove runde stiže još jedna dobra vijest – do njihova asortimana sada možete doći lakše zahvaljujući novo pokrenutom web shopu Angry Moose:

Čekamo jedan web shop da se otvori već dugo vremena i evo, možemo reći da je lajv! Ekipa Losovaca, Angry Moose, je konačno upogonila virtualni dućan tako da možete i kod njih naručiti našu limenu bandu i pijuckati ju doma gledajući Stipe u gostima ili ostale smiješne serije. E da, imaju i 10% popusta s obzirom na pokretanja shopa

Tagovi

Pivo   Nova runda   C4. craft   Zabok   Zagreb  


Najnovije iz kategorije Festivali
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće