BRUNDANJE 2024.

Odbrojavanje, pardon – odbrundavanje 

  Medvedgrad         P. N.         27.06.2024.
Odbrojavanje, pardon – odbrundavanje 

Brundanje se tako pri bližilo da se već i čuje, a iz Pivovare Medvedgrad najavljuju ne samo odlične glazbene nastupe, i ne samo svoje sjajno pivo, nego i mnoštvo pratećih sadržaja, te nova piva. Dvodnevni festival dobre glazbe, finog piva i sočnog street fooda, kojim Medvedgrad slavi svoju okruglu tridesetu obljetnicu, održava se u Pivovari u Huzjanovoj ulici u petak i subotu 5. i 6. srpnja.

𝐕𝐈𝐒̌𝐄 𝐎𝐃 𝟏𝟎 𝐕𝐑𝐒𝐓𝐀 𝐏𝐈𝐕𝐀 𝐈 𝐃𝐕𝐈𝐉𝐄 𝐏𝐈𝐕𝐒𝐊𝐄 𝐏𝐑𝐄𝐌𝐈𝐉𝐄𝐑𝐄

𝐈 𝐬𝐯𝐨 𝐩𝐢𝐯𝐨 𝟑 €!

Ovo bi bio sažetak pivske ponude na Brundanju idući tjedan

Samo na Brundanju premijerno ćete moći isprobati 𝐅𝐚𝐧𝐭𝐨𝐦 𝟒𝟐, mountain IPA-u s 6,4% Alc i IBU 42 te 𝟒 𝐝𝐞č𝐤𝐚, session lager s 4,0% Alc, koji je ujedno i treće pivo u seriji od pet piva koja pričaju Medvedgrad priču povodom 30. rođendana.

I nimalo manje važna činjenica – cijena svog piva iznosit će 3 € - to se odnosi i na 0,5 l pivo, kao i specijale poput Gavrana, Strossmayera i Piva Svetog Martina koji će se točiti u čašama od 0,25 l.

Osim širokog izbora piva, ove vas godine čekaju i 𝐤𝐨𝐤𝐭𝐞𝐥𝐢 i ostala ponuda pića. Više info saznajte u Facebook eventu, a po ulaznice trk na Entrio.

Neki za Brundanje neće morati kupovati ulaznice, jer će ih osvojiti u nagradnoj igri Pivovare Medvedgrad, koja o tme kaže:

Nabrundavanje je počelo, a ako želite brundati s nama u petak i subotu 5. i 6.srpnja, sad vam je prilika da do ulaznica dođete brzo i lako!

Dijelimo 1 x 2 ulaznice za petak i 1 x 2 ulaznice za subotu – prvi izvučeni dobitnik dobiva dvije ulaznice za petak, a drugi izvučeni dobiva dvije ulaznice za subotu.

Sve što trebate napraviti je tagirati osobu s kojom stižete na Brundanje - dobitnike objavljujemo u utorak 2.srpnja, a odabrat ćemo ih putem Commentpickers.com

Tagovi

Pivo   Medvedgrad   Brundanje  


Najnovije iz kategorije Medvedgrad
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće