Novo pivo u sjeni gaća Paris Hilton

  Pivske raznolije         P.N.         17.02.2010.
Novo pivo u sjeni gaća Paris Hilton
Paris Hilton se napila i svima pokazala gaće, sažetak je vijesti koju danas prenose mediji diljem svijeta. Vijest, urađena po školskom obrascu takozvanog negativnog primjera, koja može direktno u novinarske udžbenike u lekciju „ovako se ne radi“, kaže još da je sirota Hiltonica zapravo htjela u Brazilu pogledati karneval, ali kako joj nitko nije htio platiti putne troškove, onda je iskamčila gažu na promociji novog piva.
 
Neću lamentirati nad bijedom novinarstva, ali moram reći da s gnušanjem doslovno navodim ostatak agencijske vijesti: „Dogovorila je u Brazilu promotivnu akciju piva marke Devassa, lijepo zaradila, a dobila i putne troškove, promovirajući pivo još se i napila, a drugi dan još stigla pogledati i karneval. Seksi prozirna haljina, koju je Paris obukla za promociju piva brazilske pivovare, nije skrivala baš puno toga. Zvijezda večeri, koja je na promociju došla s prijateljem Dougom Reinhardtom, se tijekom večeri pošteno napila, te je moderiranje promocije pretvorila u seksi plesni šou sa značajnom primjesom alkohola. Nikome od prisutnih nije smetalo što pleše izvan ritma i što prilikom plaženja na sve četiri pokazuje minijaturne gaćice. Stoga ne čudi što su tabloidi diljem svijeta stranice napunili snimkama Hiltonice na podu na sve četiri. Ona pak tvrdi da si je samo dala oduška i poželjela zaplesati, te da nije bila pijana.“
 
Da se razumijemo, teško je braniti Paris Hilton od optužbi za pijančevanje i veoma sam sklon na neviđeno vjerovati da na dotičnoj promociji nije bila trijezna, ali jeste li primijetili da se u priči o promociji nove vrste piva samo jednom spominje riječ pivo i samo jednom njegovo ime – Devassa, ono je ostalo potpuno u sjeni Hiltoničinih gaća i postalo potpuno nevažno. A zapravo se prisutnost Paris Hilton na promociji, pa i njeno provokativno ludovanje savršeno uklapaju u ono o čemu se radi.
 
Naime, Devassa je mini pivovara iz Rio de Jeneira, koja svoju paletu proizvoda nudi u vlastitim restoranima diljem brazilskog megalopolisa. Ime pivovare i njenog piva Devassa igra je riječi, a označava seksi, pustopašnu ženu, pa je sve u vezi s predstavljanjem toga piva sračunato na lascivno i erotično. Glavnu reklamnu kampanju na dvije novinske stranice osmislio je Frederico Vegele iz agencije McCann Ericson, a referira se na lutkarsko kazalište u kojem se dakako pojavljuje atraktivna razgolićena žena. Takva je i službena stranica pivovare, s puno kazališnih elemenata i puno atraktivnih ženskih oblina.
 
Pivovara je imala još jednu zanimljivu akciju – preko portala republikkreatif.com proveden je online natječaj za pop art reklamnu kampanju, a pivo se reklamira i spotom koji je snimila narečena Paris Hilton, pa je njena nazočnost na promociji posve logična, a priča o kamčenju siće, kako bi se pokrili putni troškovi za privatni provod su smiješne.  
Paris Hilton na promociji Devassa piva:
Službena stranica pivovare Devassa:
Neki radovi iz pop art kampanje:
 
 
 
 

Tagovi

Paris Hilton   pivo   reklama  


Najnovije iz kategorije Pivske raznolije
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće