PIVOVARA MEDVEDGRAD

Novi stil u Fantomu – bock

  Medvedgrad         P. N.         26.05.2023.
Novi stil u Fantomu – bock

Edicija Fantom Pivovare Medvedgrad upravo je ušla u četvrtu godinu postojanja (pokrenuta u travnju 2020.) i dobila trideset i trećeg člana (sve veće) obitelji. Ali, ni to nije sve – kapa na glavi Fantoma ima novu, do sada nekorištenu boju, a to znači da je dosadašnjim pivskim stilovima dodan novi. Boja je narančasta, a stil je – bock.

Prve četiri ustanovljene boje kape bile su Plava – India Pale Lager, Crvena – India Pale Ale, Žuta – klasični lager i Zelena – Pale Ale, a nakon nekog vremena dodana je Bijela – tamna piva (stout, porter), prošli put ljubičasta (fruit lager), te sada i narančasta za bock.  

A evo i osnovnih podataka o novom Fantomu, iz pera Medvedgrada:

FANTOM 33

Bock – Alc 6,5% - IBU 28

Novi Fantom, nova boja kape, novi pivski stil!

Fantomski je pivar ovoga puta skuhao bock – tradicionalni njemački stil - jako, tamno smeđe pivo s izraženim sladnim profilom koji mu daju note karamele i prženog toasta uz laganu gorčinu.

Fantom 33 je u Pivnicama Medvedgrad i na web shopu pivovara-medvedgrad.hr/zamado

Živjeli!

Za one koji žele znati više:

Fantom se ukazao po 28. put

Tražili ste, pijte

Tagovi

Pivo   Medvedgrad   Fantom   bock  


Najnovije iz kategorije Medvedgrad
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće