Nova Carlsbergova boca

  Carlsberg         P.S.         13.03.2008.
Nova Carlsbergova boca
Carlsberg je početkom godine na tržište lansirao novu bocu, koja olakšava otvaranje piva.  Vrlo jednostavno, na dnu je boce udubljenje u koje se ulaže čep druge boce, zatim jedan lagani zaokret u desnu stranu i boca hladnog Carlsberga je otvorena.  Vjerojatno najbolja pivska boca na svijetu, kažu u Carlsbergu. olakšat će, ne baš uvijek najugodnije, odvrtanje twist off čepa.
 
Carlsberg se prodaje se u više od 150 zemalja širom svijeta, a hrvatski potrošači u njemu mogu uživati od 2003. godine. Carlsberg je lager pivo s dobro usklađenim omjerom donje fermentacije te punim okusom kojeg, uz arome ječma i hmelja, obogaćuju i okusi nalik okusu danskih ljetnih jabuka i borovih iglica. Gorčina hmelja i slatka aroma koja podsjeća na jabuku Carlsbergu daju profinjeno izbalansiran okus koji se idealno sljubljuje s azijskom hranom, ribljim juhama i juhama od povrća te lagano začinjenim ribljim delicijama, a posebno prija uz sočna pečenja.


Najnovije iz kategorije Carlsberg
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće