PIVNICA I PIVOVARA MLINARICA

Nostra ide dalje: The Cop

  Hrvatska         P. N.         24.04.2024.
Nostra ide dalje: The Cop

Kada smo 15. ožujka na promociji u pivnici Mlinarica upoznali Luckyja, koji je predstavljen kao glavni lik pjenušavo-stripovskog serijala Nostra, najavljeno je da će edicija imati devet nastavaka, dakle i isto toliko piva, a cijelu priču prati i nagradna igra u kojoj pivopije sudjeluju skeniranjem kodova s pivskih boca. E, sada se pojavilo drugo pivo iz najavljene serije – hazy IPA po imenu The Cop.

Nostra dobiva nastavak, kaže  Pivnica i pivovara Mlinarica, objavljujući vijest na društvenim mrežama i nastavlja: Nakon prepunih ulica policije koja pokušava suzbiti švercanje piva i uhititi sve krijumčare, Lucky i njegov pomoćnih Buzz primorani su na bijeg. Pokušavaju pobjeći od policije, no ne zadugo. Jedno neoprezno skretanje Luckyja i Buzza koštalo je ne samo bačve piva već i sučeljavanja s njihovim prvim problemom, a to je – The Cop.

A The Cop, koji već neko vrijeme promatra ovu dvojicu švercera, u njima prepoznaje potencijal i daje im novu priliku, Da li je The Cop dobar ili loš saznajte u idućem nastavku Nostre, poručuje Mlinarica.

I ovu epizodu prati kratki animirani film, koji potpisuje stalni likovni suradnik Mlinarice Davor Schunk, koji crta i dizajnira sve Mlinaričine etikete, a kratke animacije radio je i uz prethodni američki pjenušavi serijal, onaj s Divljeg zapada i s Billyjem the Kidom u glavnoj ulozi.

The Cop, drugi od devet nastavaka serijala Nostra je, kako rekosmo, hazy IPA, sadrži 5,7 posto alkohola i odlikuje se aromama manga, kokosa, jagore, citrusa i nektarine. Pivo je osim u pivnici Mlinarice dostupno i u specijaliziranim pivskim dućanima.

Za one koji žele znati više:

Mlinaričina Cosa nostra

Tagovi

Pivo   Mlinarica   The Cop   Nostra  


Najnovije iz kategorije Hrvatska
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće