MEDVEDGRAD ILICA

Nikad dosta Oktoberfesta

  Medvedgrad         P. N.         21.09.2023.
Nikad dosta Oktoberfesta

U glavnom gradu Bavarske Münchenu u subotu je počeo Oktoberfest – najveći, najpoznatiji i najvažniji pivski festival na svijetu. No, da bi jeo i pio kao Bavarac, ne moraš potegnuti čak do Münchena, već samo do Zagreba, do pivnice Medvedgrad u Ilici. Za sve koji ne mogu na licu mjesta okusiti atmosferu Wiesna, Medvedgrad će omogućiti da to učine u srcu Zagreba.

Svoju verziju Oktoberfesta pivovara Medvedgrad priprema u svojoj pivnici u Ilici krajem sljedećeg tjedna – od četvrtka do nedjelja 28. rujna do 1. listopada, a u najavi događaja na društvenim mrežama kaže:

Najbolji način da pozdravite Oktoberfest jest donijeti dio njegovog duha i ugođaja u srce Zagreba – u Pivnicu Medvedgrad Ilica!

Medvedgradova inačica Oktoberfesta čeka vas od 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐤𝐚 𝟐𝟖. 𝐫𝐮𝐣𝐧𝐚 𝐝𝐨 𝐧𝐞𝐝𝐣𝐞𝐥𝐣𝐞 𝟏. 𝐥𝐢𝐬𝐭𝐨𝐩𝐚𝐝𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟑. Vi donesite dobru volju i spremnost na zabavu, a mi ćemo vam servirati:

- 𝐂𝐮𝐠𝐌𝐚𝐣𝐬𝐭𝐨𝐫 𝟏 𝐋 𝐩𝐨 𝐜𝐢𝐣𝐞𝐧𝐢 𝐨𝐝 𝟒 𝐞𝐮𝐫 – Imperial pilsner s 6,1% alkohola i IBU 32, lager je finog, kremastog okusa s plemenitim vrstama njemačkih hmeljeva. Skuhan je u suradnji dvojice vlakovođa: Božidara Kostanjčara, Medvedgradovog majstora pivara i Matta Hollingswortha, poznatog samoborskog kućnog pivara. Upravo je CugMajstor stil piva koji se uobičajeno pije na Oktoberfestu – pilsner s većim postotkom alkohola, a kako i doliči Oktoberfest 'porcijama', CugMajstor će stizati na stol u kriglama od 1 L i to po posebnoj cijeni od 4 eura!

- 𝐎𝐤𝐭𝐨𝐛𝐞𝐫𝐟𝐞𝐬𝐭 𝐧𝐚 𝐭𝐚𝐧𝐣𝐮𝐫𝐮 – od pivskih pereca preko pola pečenog pileta, kobasice s dinstanim kiselim zeljem i krumpirom, pečene svinjske koljenice, Oktoberfest hot doga s bavarskom kobasicom pa do šmarna i štrudle od jabuka s vanilin preljevom. Ukratko, hrana koje se ne bi posramila ni sama Bavarska i nakon koje će CugMajstor kliziti kako se i priliči. Ova posebna ponuda hrane bit će vam dostupna tijekom cijelog dana, sva četiri dana.

Oktoberfest je tradicionalno bavarski, a našu verziju Oktoberfesta odlučili smo začiniti nečim tradicionalno našim – tamburašima! Stoga će vas u četvrtak, petak i subotu od 20 h navečer dodatno zabaviti i tamburaški sastav 𝐾𝑎𝑜 𝑛𝑒𝑘𝑎𝑑.

Povedite društvo, sa sobom ponesite dobro raspoloženje i vidimo se u Ilici!

Za više informacija pratiti najavu događaja na Facebooku.

Tagovi

Pivo   Oktoberfest   Medvedgrad   Zagreb   Ilica   Wiesn  


Najnovije iz kategorije Medvedgrad
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće