Pivnica.net
Banner

Pivovara Daruvar

Nastavljena tradicija Dana piva u Daruvaru uz Staročeško

PR objava   |   26.05.2023.     2716

Nastavljena tradicija Dana piva u Daruvaru uz Staročeško

Usprkos kišnim najavama, protekli vikend u našem  lijepom Daruvaru bio je sjajan! Osim sunca koje nas je grijalo, sjajile su i zlatne kapljice Staročeškog piva.

Protekli vikend održani su Dani Piva u Daruvaru. Osim odlične zabave, fantastičnih koncerata i ukusne hrane, zlatna kapljica našeg vrhunskog Staročeškog piva predstavila je svoje novo ruho, sa kojim nastavlja tradiciju najstarijeg hrvatskog pivskog branda.

Nasmijana lica u zabavnom kutku  pokazala su nam kako se zabavlja uz pivsko kuglanje, kako pravi pivoljupci nose krigle i još mnogo toga. One najmlađe razveselio je facepainting kutak u kojem su u trenu mogli postati prinčevi i princeze, grofovi i grofice. Za razgibavanje i pripremu za subotu punu plesa i zabave, na programu je bila Beer Yoga u kojoj su sudionici mogli vidjeti i isprobati kako je to vježbati yogu sa omiljenim Staročeškim pivom.

U večernjim satima, kada se sve malo smirilo, zagrijali su nas koncerti fantastičnih bandova Stela i Kometi, Cota G4, The Cat Paws, a sve nas je za kraj zapalila nevjerojatna Vatra i Ivan Dečak koji je osobno usred nastupa išao provjeriti kakva je atmosfera utrčavši u publiku sa gitarom, što je svima ostalo u posebnoj uspomeni.

Pivovara Daruvar pokazala je primjerom kako brine o lokalnoj zajednici, jer osim vrhunske zabave koja je bila poklon i zahvala građanima za čuvanje tradicije Daruvara kao grada poznatog po vrhunskom pivu, svečano je predana donacija udruzi Korak Dalje Daruvar s namjerom pomaganja i podrške predanom radu sa njihovim štićenicima.

Daruvar svakako ovim Danima Piva postaje jedna od glavnih destinacija pivoljubaca diljem Hrvatske, a Staročeško pivo svojim novim izgledom i dobro znanom kvalitetom nastavlja tradiciju vrhunskog piva iz najljepšeg malog grada u kontinentalnoj Hrvatskoj.

Vidimo se iduće godine u Daruvaru na Danima piva!

Komentari


Podijelite ovaj članak
Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivu

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije Pivovara Daruvar