GROFOVSKI DANI PIVA

Nastavljena tradicija Dana piva u Daruvaru uz Staročeško

  Pivovara Daruvar         PR objava         26.05.2023.
Nastavljena tradicija Dana piva u Daruvaru uz Staročeško

Usprkos kišnim najavama, protekli vikend u našem  lijepom Daruvaru bio je sjajan! Osim sunca koje nas je grijalo, sjajile su i zlatne kapljice Staročeškog piva.

Protekli vikend održani su Dani Piva u Daruvaru. Osim odlične zabave, fantastičnih koncerata i ukusne hrane, zlatna kapljica našeg vrhunskog Staročeškog piva predstavila je svoje novo ruho, sa kojim nastavlja tradiciju najstarijeg hrvatskog pivskog branda.

Nasmijana lica u zabavnom kutku  pokazala su nam kako se zabavlja uz pivsko kuglanje, kako pravi pivoljupci nose krigle i još mnogo toga. One najmlađe razveselio je facepainting kutak u kojem su u trenu mogli postati prinčevi i princeze, grofovi i grofice. Za razgibavanje i pripremu za subotu punu plesa i zabave, na programu je bila Beer Yoga u kojoj su sudionici mogli vidjeti i isprobati kako je to vježbati yogu sa omiljenim Staročeškim pivom.

U večernjim satima, kada se sve malo smirilo, zagrijali su nas koncerti fantastičnih bandova Stela i Kometi, Cota G4, The Cat Paws, a sve nas je za kraj zapalila nevjerojatna Vatra i Ivan Dečak koji je osobno usred nastupa išao provjeriti kakva je atmosfera utrčavši u publiku sa gitarom, što je svima ostalo u posebnoj uspomeni.

Pivovara Daruvar pokazala je primjerom kako brine o lokalnoj zajednici, jer osim vrhunske zabave koja je bila poklon i zahvala građanima za čuvanje tradicije Daruvara kao grada poznatog po vrhunskom pivu, svečano je predana donacija udruzi Korak Dalje Daruvar s namjerom pomaganja i podrške predanom radu sa njihovim štićenicima.

Daruvar svakako ovim Danima Piva postaje jedna od glavnih destinacija pivoljubaca diljem Hrvatske, a Staročeško pivo svojim novim izgledom i dobro znanom kvalitetom nastavlja tradiciju vrhunskog piva iz najljepšeg malog grada u kontinentalnoj Hrvatskoj.

Vidimo se iduće godine u Daruvaru na Danima piva!

Tagovi

Pivo   Daruvar   Dani piva   grof   Staričeško  


Najnovije iz kategorije Pivovara Daruvar
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće