PIVOVARA DARUVAR OKRUNJENA SVJETSKOM NAGRADOM ZA KVALITETU

Monde Selection 5. elementu

  Pivovara Daruvar         PR objava         29.06.2023.
Monde Selection 5. elementu

Dolaskom lijepih dana u Pivovaru Daruvar stigle su i lijepe vijesti iz dalekog Bruxellesa. Piva 5th Element IIPA i 5th Element Stout iz portfolija Pivovare Daruvar, osvojila su Monde Selection Gold nagradu za iznimnu kvalitetu.

Iznimno smo ponosni na ove nagrade koje su osvojili naša IIPA i Stout, te na činjenicu da je njihova vrhunska kvaliteta prepoznata na tako renomiranom svjetskom natjecanju, među proizvodima iz cijelog svijeta, javljaju iz Pivovare Daruvar. S aspekta potrošača ova nagrada je od velike važnosti, jer potrošač pri odabiru proizvoda koji nosi oznaku kvalitete Monde Selection, može biti siguran da bira proizvod visoke kvalitete.

Monde Selection je vodeći svjetski institut za kvalitetu potrošačkih proizvoda. Osnovan u Belgiji 1961., institut se ističe neusporedivo velikim iskustvom i ponosi se time što je jedan od najstarijih i najstručnijih autoriteta u ocjenjivanju kvalitete proizvoda široke potrošnje na temelju organoleptičkih i znanstvenih parametara. Svake godine, više od 3.000 proizvoda iz cijelog svijeta prijavljuje se za Monde Nagrada za kvalitetu odabira.

Članovi žirija, koji degustiraju i blind testom ocjenjuju proizvode, odabrani su temeljem svojih profesionalnih kvalifikacija, kompetencija, iskustva i integriteta. Oni nisu članovi organizacije Monde Selection – radi se o vanjskim suradnicima koji su odabrani na temelju svojih profesionalnih kvalifikacija, kompetencije, iskustva i integriteta.

Za ocjenjivanje piva, Monde Selection imenuje žiri neovisnih stručnjaka koji imaju veliko iskustvo u pivarstvu. Ovaj stručni žiri sastavljen je od majstora pivara, zitologa, kemijskih inženjera poznatih po svom znanju u pivarskoj znanosti i tehnologiji fermentacije.

Kako bi proveli specifične laboratorijske analize na piva, Monde Selection djeluje u suradnji s belgijskim institutom Meurice kojeg čine najbolji stručnjaci u tom području koji su svjetski poznati po svojoj stručnosti.

Ovo veliko priznanje nam je motivacija da dižemo ljestvicu u svim aspektima našeg poslovanja.Najnovije iz kategorije Pivovara Daruvar
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće