POSLIJE BILLYJA LUCKY

Mlinaričina Cosa nostra

  Hrvatska         P. N.         06.03.2024.
Mlinaričina Cosa nostra

Zagrebačka Pivnica i pivovara Mlinarica već je preko društvenih mreža najavila svoj novi projekt, a kako se njegova realizacija bliži i mi na njega upozoravamo, kratkom i jasnom objavom: ljudi, rezervirajte termin – petak 15. ožujka 2024 u 20 sati, jer sprema se nešto jako, jako dobro.

Projekt nazvan Nostra nadovezuje se na prethodni po imenu Billy the Kid u kojem ste upoznali ekipu junaka i antijunaka povezanih uz poriču o odmetniku Billyju Kidu i bivšem odmetniku a kasnije predstavniku pravde, koji je Billyja poslao na onaj svijet – Sherryffu Patu Garrettu. Ta je priča počela i završila uvarcima u stilu American strong ale – Billy the Kid i Sherryff Garrett, a između toga mogli ste upoznati (i s velikim užitkom piti) piva Frank Cahill the Smith (DDH pale ale), John the Mentor Tunstall (Wild west IPA), The Jailors (Double IPA) i William the Spy MyCloskey (Hazy IPA).

Svih šest piva iz toga serijala imala su sjajne etikete iz pera dizajnera, ilustratora i crtača stripova Davora Schunka, koji je uz svaki brend složio i kratki animirani film koji priča priču o dotičnom liku s američkog Divljeg zapada.

„Pivsko-stripovska suradnja Mlinarice i Davora Schunka nastavlja se i ove godine, a nakon Divljeg zapada ostaje na tlu Sjeverne Amerike i radimo serijal na temu mafije iz vremena prohibicije,“ najavljuje šef Mlinarice Edi Jendrić. „Ime serijala je Nostra,a glavni lik u serijalu zove se Lucky. Ovaj put pivski strip radimo na malo drugačiji način, a to je da će tijekom cijelog serijala Nostra trajati nagradna igra,“ dodaje Edi.

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri sudionici trebaju skenirati QR kod na svakoj novoj boci u serijalu i na taj način skupljaju bodove. Svaka boca nosi bodove, a da bi osvojili glavnu nagradu sudionici moraju skenirati sve boce iz Nostre tj. sve QR kodove. Piva će biti ukupno 9 dakle jednako toliko i boca s kojih treba skenirati QR kodove, ali samo 5 nagrada. I još napomena: Prva piva/boca/QR kod nosi najviše bodova, a prvim pivom ujedno se predstavlja glavni lik mafijaškog serijala – Lucky. To predstavljanje bit će na najavljenom eventu – u petak 15. ožujka u 20 sati. Uz predstavljanje Luckyja, projekta Nostra i nagradne igre bit će i žive svirke, a neće manjkati ni pjenušave tekućine.

Nagradna igra traje od 15. ožujka do 30. studenog 2024., a nagrade se dijele u prosincu.Najnovije iz kategorije Hrvatska
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće