PJENUŠAVA UTRKA

Medvedrun 2024 u znaku je Fakina

  Medvedgrad         P. N.         16.04.2024.
Medvedrun 2024 u znaku je Fakina

Kao i mnoge druge sjajne stvari, tako je i „utrka s okusom piva“ po imenu  Medvedrun nastala manje više slučajno, kada je 2016. godine „za stol sjela ekipa koja voli piti pivo i trčati i ekipa koja radi pivo,“ kako su to kratko i jasno predstavili inicijatori ideje o pjenušavoj utrci, a to su atletski klub Sljeme i Pivovara Medvedgrad, odnosno njezina pivnica Mali medo u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu. Ove se godine utrka održava po deveti put, trči se 9. lipnja, a pivo utrke je Fakin IPA.

Ne treba o tome puno pričati – štono bi se reklo: sve je isto ko i lani (bogme će cvasti i lipe) – start je u Tkalčićevoj kod Malog mede odakle se ide na sjever trasom Felbinferove stube – radićeva – Jurjevska – skretanje na Dubravkin put, gdje se trkači okrepljuju vodom i Fakinom, p'a Tuškanac, pa tunel Grič, pa Radićeva prema sjeveru, pa male stube, pa ste na cilju, otrčavši malu utrku od pet kilometara, ili nastavljate još jednom tako ako ste trkač na duge staze pa trčite 10 kilometara.

A na kraju utrke čeka vas medalja, pivo i after party sa živom svirkom.

Nova godina, novi MedvedRUN, kaže Pivovara Medvedgrad, najavljujući ovogodišnju utrku s okusom piva i Fakina, i nastavlja:

Rekli bismo vas da vas osim druge vrste piva ove godine ne čeka ništa novo, ali svi znamo da bi to bila jedna velika laž jer MedvedRUN UVIJEK donosi nešto novo.

Ne znamo ni sami koja je to dobitna formula bila u pitanju kad smo smišljali ovu utrku, ali očito smo ju jako dobro pogodili jer ne znaš kome je draže - nama ju organizirati ili vama ju trčati.

Ove godine naš motiv je pivo FAKIN IPA koje svojom bogatom aromom i gorčinom miluje (?) vaše nepce, a to milovanje moći ćete osjetiti već na prvoj okrepi prije povratka Dubravkinim putem natrag do cilja. Fakinsko pivo za fakinske organizatore i fakinske trkače.

Nakon svega, u cilju vam tambura žuta podmornica i svi skupa plešemo dok nas ne potjeraju doma.

Ukratko... Fakin' odlična zabava kao i svake godine 

Prijave i info na web stranici atletskog kluba Sljeme.

Prijave se otvaraju 9. travnja 2023. i zatvaraju 4. lipnja 2023. ili ranije, ukoliko se popuni limit trke od 500 prijavljenih natjecatelja s plaćenom startninom. Prijava se smatra potpunom nakon ispunjenja online prijavnog obrasca i uplatom startnine – sama prijava bez uplate startnine ne garantira vam mjesto na utrci. Cijena startnine za obje dužine je ista – 20 eura.

Atletski Klub SljemePivnica Mali Medo i Pivovara MedvedgradNajnovije iz kategorije Medvedgrad
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće