Medvedgradova blagdanska tradicija

  Medvedgrad         PR objava         24.12.2021.
Medvedgradova blagdanska tradicija

Od 2014. godine Pivovara Medvedgrad uz mnoge druge akcije u kojima poklanja i donira provodi i jedinstvenu blagdansku akciju podjele piva na ulicama glavnog grada. Uoůi blagdana Medvedgradovi zaposlenici i volonteri naprosto se razmile po centru Zagreba i svima koji se tamo zateknu daruju pivo.

Tako je bilo i ove godine, a evo i objave Pivovare s društvenih mreža:

DIJELJENJE PIVA – GUŽVA IZ KOJE SVI IZLAZE S OSMIJEHOM

Iako je prošle godine naše tradicionalno dijeljenje piva bilo nešto drugačije, ove smo se godine napokon vratili našem najdražem običaju! Prošle smo subote izašli na ulice Zagreba s punim rukama piva, koje smo podijelili svima koji su se oko podneva zatekli u centru grada.

I moramo reći da smo baš sretni što su vaši i naši osmijesi ostali isti, unatoč izazovima koji su nas snašli u posljednje dvije godine...

U tom duhu dijeljenja, blagdana i zajedništva – želimo vam mirne i sretne blagdane, u krugu ljudi koje volite i, naravno, uz dobro pivo!

Foto Samir Cerić KovačevićNajnovije iz kategorije Medvedgrad
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće