PJENUŠAVI BOŽIĆNI POKLON

Medvedgradov paket pod bor

  Medvedgrad         P. N.         04.12.2023.
Medvedgradov paket pod bor

Vrijeme je darivanja, odnosno smišljanja kakav bismo poklon kome stavili pod bor ili sami primili. S pivopijama va,m je to jednostavno . rješenje se nameće samo po sebi, a na vama je samo da odaberete koje pivo da kupite. medvedgrad ima odlično rješenje – prigodni paket s 20 piva primjerenih blagdanskom vremenu.

PAKET ZA POD SVAKI BOR, najavljuje Medvedgrad svoju specijalnu blagdansku ponudu, koja je već postala njihov tradicionalni poslovni potez u prednovogodišnje vrijeme darivanja. Paket sadrži dvadeset politrenih boca, pa četiri od pet dobro poznatih i kod pivopija odlično primljenih brendova.

Jedan od najiščekivanijih paketa vratio se da vam uljepša posljednji mjesec u godini! U njega smo vam ubacili po četiri Zlatna medvjeda, Božićna piva, Crna Jacka, Küss die Handa i Fakin IPA-e, piše Medvedgrad u poruci uz ovu ponudu i nastavlja:

Idealan je za staviti ga pod baš svaki bor – mali, veliki, okićen, neokićen – a jednako je fantastičan i ako ga poklanjate sebi ili dragoj osobi, kao i ako ga konzumirate prije, nakon ili tijekom Božića. Ovo je, ustvari, najsvestraniji poklon koji ćete ikada imati!

Kupiti ga možete u svim Pivnicama Medvedgrad i u webshopu  pivovara-medvedgrad.hr/zamado – a mi vam ga dostavljamo po cijeloj Hrvatskoj! Najnovije iz kategorije Medvedgrad
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće