Pivnica.net
Banner

Medvedgrad

Medvedgrad za Ukrajinu

P. N.   |   14.03.2022.     393

Medvedgrad za Ukrajinu

Svakodnevno dobivamo nove informacije o raznim načinima uključivanja u akcije pomoći Ukrajini i Ukrajincima, a znamo i da craft pivovare odlikuje baš osjećaj za humanost i za svakovrsnu pomoć. Konkretnu akciju pomoći Ukrajini provest će narednih dana i pivovara Medvedgrad.

Evo Medvedgradove poruke, uz poziv da i vi date svoj doprinos kupovinom u njihovu web shopu, jer sve što se zaradi u četvrtak, petak i subotu ide u Ukrajinu:

SOLIDARNO S UKRAJINOM

U ovim čudnim i teškim vremenima, najmanje što možemo napraviti je biti čovjeku čovjek. I zato ne smijemo zažmiriti na nevolju u kojoj su se našli ljudi Ukrajine, koliko god nam teško bilo gledati.

Pivo je naša valuta, stoga će se sva zarada sa Zamado web shopa od 17. do 19. ožujka 2022. donirati za pomoć Ukrajini.

Zaradu ćemo donirati Solidarna - zaklada za ljudska prava i solidarnost i njihovoj fundraising kampanji „Solidarno s Ukrajinom“, koja starta ovog utorka.

Stoga pratite Solidarnu i navratite u Zamado web shop pivovara-medvedgrad.hr/zamado u četvrtak, petak ili subotu. Jer pivo je najboljeg okusa kada se dijeli, a pritom i pomaže!

#StandWithUkraine

Komentari


Podijelite ovaj članak
ArhivIzreke o pivu

Pijanac je čovjek koji se rado i često, sustavno opija; čovjek koji uredno i skladno pije je samo pilac, ako vam ta riječ prija – ukusan potrošač vina.
Tin Ujević

Nacrtaj mi krigl
Najnovije iz kategorije Medvedgrad