Pivnica.net
Banner

Medvedgrad

Medvedgrad opet dijelio pivo

P. N.   |   19.12.2022.     1333

Medvedgrad opet dijelio pivo

Pivovara Medvedgrad puna je sjajnih projekata i akcija i praktično iz dana u dan nudi nešto novo, neobično, humano, dobro, pjenušavo. Zagrebačka subota bila je u znaku  podjele piva šetačima u središtu grada – ekipa Medvedgradovih zaposlenika prošla je centrom od pivnice u Ilici do one u Tkalčićevoj i građanima dijelila pivo.

Riječ je o akciji pivovare Medvedgrad ustanovljenoj još 2014. godine, a provodi se svakog prosinca pred božićne i novogodišnje blagdane. Ove godine pivo se dijelilo na dan velike utakmice hrvatske nogometne reprezentacije za treće mjesto na  Svjetskom prvenstvu.

DIJELJENJA PIVA - GUŽVA IZ KOJE SVI IZLAZE S OSMIJEHOM, piše Medvedgrad danas na društvenim mrežama, donoseći galeriju fotografija s podjele piva.

Dan prije dočeka naših nogometnih reprezentativaca i povijesne gužve u centru Zagreba, mi smo napravili svoju gužvu!

Još jednom smo prošetali od Pivnice Medvedgrad u Ilici, preko Trga bana Jelačića do Pivnice Mali Medo i podijelili svo pivo u vaše ruke!

Hvala vam što ste reagirali osmijesima i vidimo se dogodine

Foto Matej Grgić

Za one koji žele znati više:

Medvedgradova blagdanska tradicija

Komentari


Podijelite ovaj članak
ArhivIzreke o pivu

Ne možeš biti prava zemlja ako nemaš pivo i avionske linije – pomoći će i ako imaš nekakav nogometni tim ili kakvo nuklearno oružje, ali na kraju moraš imati pivo.
Frank Zappa

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije Medvedgrad