Medin i Masterov Oktoberfest

  Medvedgrad         P. N.         02.12.2022.
Medin i Masterov Oktoberfest

I nakon Oktoberfesta Oktoberfest, tako bismo mogli opisati pivo koje se upravo pojavilo na točionicima pivnica Medvedgrad u Zagrebu, a rezultat je kolaboracije sa banjalučkom craft pivovarom Master. Pivo u stilu india pale lager stilski nema veze s pivom koje se kuha za najveći svjetski pivski festival, ali je kuhano u vrijeme trajanja Oktoberfesta, pa je tako nazvano.

KOLABORACIJA S THE MASTER CRAFT BREWERY – OKTOBERFEST IPL, piše Medvedgrad na društvenim mrežama, i dodaje:

Samo na točionicima Pivnica Medvedgrad i u Fakin Craft Baru!

Predstavljamo vam Oktoberfest IPL - pivo skuhano u vrijeme čuvenog Oktoberfesta, u kolaboraciji s banjalučkom craft pivovarom The Master Craft Brewery!

U ovom india pale lageru izraženija je ugodna gorčina, a dugo vrijeme odležavanja i niska temperatura, uz obilno suho hmeljenje, rezultirali su aromama mandarine, grejpa, ananasa i tropskog voća.

Oktoberfest IPL od danas možete probati u našim pivnicima i Fakin Craft Baru – vidimo se

Pivnica Mali Medo

A The Master Craft Brewery pivo najavljuje ovako:

 IPL je stil u kojem smo spojili tehnologiju i kvasac za klasični lager sa plemenitim i aromatičnim sortama hmeljeva koje koristimo za ejlove.

Stil sa mnogo izazova, malo izraženija ugodna gorčina, dugo vrijeme odležavanja i niska temperatura uz obilno suvo hmeljenje gdje smo dobili izuzetne arome tandžarine, grejpfruta, ananasa i tropskog voća.Najnovije iz kategorije Medvedgrad
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće