BERNARD BEZ ALKOHOLA A S VOĆEM

Malo punka, ništa alkohola

  Nacrtaj mi krigl         P. N.         06.06.2024.
Malo punka, ništa alkohola

Obiteljska pivovara Bernard iz češkog grada Humpoleca, koja je prilično poznata i omiljena i kod nas, iznimno je sklona vizualnim bravurama i duhovitim promidžbenim akcijama, pa je tako ušla i u ljetnu sezonu, obogaćujući asortiman piva „s čistom glavom“ odnosno bez alkohola i s voćnom aromom i opremajući ih novim svježim šarenim etiketama i čašom.

„Voli crnu boju i pošteno mračnu glazbu. Ali to ne znači da ne može unijeti puno radosti i boje u svoj život i u živote drugih,“ stoji u priopćenju za javnost kojim Pivovara obavještava o redizajnu etikete, i dodaje: „ To je uspjelo grafičkoj dizajnerici Juliáni Sedlákovoj s potpuno novim dizajnom, s kojim Obiteljska pivovara Bernard ulazi u ovu ljetnu sezonu. Najvidljivije je to na novoj čaši namijenjenoj za bezalkoholna piva s voćnim okusom.“

Zadatak je bio drugačija i svježa grafika koja će pratiti raznolikost bezalkoholnih Bernard piva s voćnim okusima. „Pokušala sam umjetnički izraziti atmosferu voćnih okusa u vedroj paleti boja, u minimalističkom suvremenom dizajnu s dozom retro stila. Osim voća, uključila sam elemente naše pivovare poput patent boce, vidikovca na dimnjaku pivovare ili centra za posjetitelje. Htjela sam tome dodati malo punka. Ako su ljudi zainteresirani za to i uživaju u ilustracijama, onda je to uspjeh", objašnjava Juliána Sedláková.

Novi dizajn brzo postaje popularan zajedno s čašom koju je pivovara sada uvela posebno za voćna bezalkoholna piva. Pivovara distribuira atraktivne masivne čaše zapremine 0,5 i 0,3 litre s novom grafikom češkim restoranima i pubovima s točenim bezalkoholnim pivom Bernard. Ali čaše je moguće kupiti i za doma, dostupne su u prodavaonicama pivovare te u e-shopu.

Novi vizual pivovare Bernard pojavit će se i na reklamnim ceradama, jumbo plakatima, kamionima i drugim promidžbenim materijalima.

Tagovi

Pivo   etiketa   Bernard   bezalkoholno pivo   punk  


Najnovije iz kategorije Nacrtaj mi krigl
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće