VALENTINOVO

Love is in the beer

  Pivske raznolije         P. N.         14.02.2024.
Love is in the beer

Valentinovo je, dan je zaljubljenih, vrijeme nježnosti i izljeva prisnosti, štono bi se reklo – love is in the beer. Već smo uobičajili na današnji dan predstaviti neki pjenušavi uvarak koji je prikladan uz blagdan Valentinova, a za danas smo odabrali predstavnika znane njemačke pivovare Schneider, specijalizirane za pšenična piva, za njihovu kolaboraciju po imenu Love Beer.

LoveBeer je glazbeno živahna kompozicija bavarskog sastava LaBrassBanda i najstarije bavarske pivovare pšeničnog piva Schneider Weisse. Okusi marakuje i limete daju ton ovom prirodno mutnom, ljetnom, svježem pšeničnom pivu. Doslovno možete okusiti ritam i takt. Iskustvo okusa koje vrišti za dodatnim gutljajem na nepcu. Tako svoje pivo predstavlja sama pivovara Schneider Weisse.

Schneider Weisse Love Beer je pšenično pivo s 4,9 posto alkohola, lijepe zlatne boje prekriveno gustom i svijetlo bijelom pjenom. Mirisi citrusa, koštunjavog voća i bazge daju naslutiti okuse srodne Sauvignon Blancu. Pivo ima osvježavajući okus koji završava zemljanom gorčinom plemenitog hmelja. Tipično za sva Schneider Weisse piva, Love Beer je dobro zaokruženo i uravnoteženo iskustvo ispijanja i pravi odraz bavarskog života.

Na web stranici pivovare nalazimo još informacija o ovoj kolaboraciji: Višeznačan, drzak, svjež, bavarski divlji, a opet uvijek prizemljen. Tako možete čuti zvuk bavarskog kultnog benda LaBrassBanda. A upravo takav okus ima novo pšenično pivo koje je Schneider Weisse razvio zajedno s momcima iz Überseea na jezeru Chiemsee. LoveBeer naziv je revolucionarne kreacije pšeničnog piva. Ljeto je sve u znaku ljubavi prema pivu i bavarskom gypsy brassu.

Klasično kuhano u skladu s njemačkim Zakonom o čistoći i fermentirano prema bavarskom plemenitom procesu sazrijevanja, pšenično pivo sa svojom jarko zlatnom bojom, svojom voćnošću i udjelom alkohola od 4,9% volumena savršeno se uklapa u ljeto u duhu cvjetne snage. pokret i Ljeto 69 .

Kao i glazba, pivo također zbližava ljude. Za mene pšenično pivo nije samo osjećaj doma i dio moje bavarske kulture. Odvojite vrijeme za dobro pivo, sjedite zajedno za stolom stalnih gostiju, na terasi ili u vrtnoj pivnici i uživajte u trenutku sa istomišljenicima. Pivo je druženje, a ponekad i međukulturna razmjena, čista životna radost i živahna lakoća. A još je strašnije sada imati vlastito posebno kreirano pivo, kaže frontmen LaBrassBanda Stefan Dettl.

Za one koji žele znati više:

Što sad ljubav ima s timNajnovije iz kategorije Pivske raznolije
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće