SMASH NATJECANJE KUĆNIH PIVARA

Krenule prijave homebrewera

  Homebrew         22.02.2023.
Krenule prijave homebrewera

Nakon sjevera i tamošnjeg homebrew prvenstva, koje je upravo dobilo epilog kuhanjem i promocijom lanjskog Best of Show piva, selimo na jug. Iz Splita stiže najava drugog izdanja Smash Homebrew natjecanja, otvornog prvenstva Splita za kućne pivare. Natjecanje će se održati 5. i 6. svibnja, a rok za prijave upravo je započeo.

Lanjsko homebrew prvenstvo u Splitu održano je u craft pivovari Tap B Craft Brewery & Brewpub Split, a ovogodišnje će biti u novom pubu Pivkan pub u Šoltanskoj ulici.

Specifičnost ovog natjecanja je da se kuha pivo s jednom vrstom slada i jednom vrstom hmelja, s tim da je lani i slad i hmelj b io zadan, a ovoga puta slad nije zadan, a hmelj je sabro. Zadan je i stil piva – american IPA.

Obrazac za prijave dostupan je na web stranici prvenstva, a na grade je najavio Marko Ožegović na svojoj stranici Pivarium:

  Nagrade su blago rečeno bogate (npr. BrewTaurus 55l konusni fermentor, 100€ darovna kartica kod Sve za pivo, 25kg slada i hoodie od Badass Barley Malta), 10 Lumer Shop majica i 20 CroCraft piva za prvo mjesto), sudačka je postava još pojačana, a prijave će biti limitirane na 50 mjesta, tako da požurite!  Najnovije iz kategorije Homebrew
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće