Knjiga o pivovari dostupna online

  Pivovara Daruvar         P. N.         30.01.2022.
Knjiga o pivovari dostupna online

Pivovara Daruvar – priča koja teče 180 godina, monografija najstarije hrvatske pivovare izdana u povodu velikog jubileja – 180. obljetnice osnutka tvrtke, sada se može kupiti u web shopu Pivovare Daruvar. Ovu knjigu smatramo u neku ruku i svojom, jer joj je autor naš urednik Mato Pejić.

Okrugla obljetnica osnutka pivovare trebala je biti obilježena pretprošle godine (pivovara je utemeljena 1840.), ali ta proslava nije mogla biti održana zbog pandemije koronavirusa. Tako se ni s knjigom nije žurilo, pa je ona tiskana sredinom prošle godine, no i to je bilo vrijeme restrikcija uzrokovanih epidemijom, pa je promocija nekoliko puta pomicana, te na kraju odgođena do nekih bolji bremena.

Sada je knjiga dostupna putem web shopa Pivovare Daruvar, i možete je naručiti online po cijeni od 100 kuna.

Knjiga će biti zanimljiva ne samo onima koje zanima povijest daruvarske tvornice piva i općenito prošlog Daruvara i hrvatskog pivarstva, nego i mnogim drugima. Recimo, svim hrvatskim craft pivarima, jer je u monografiji temeljito predstavljena manifestacija Dani Staročeškog piva, u okviru koje se posljednjih godina održavao i festival malih i nezavisnih pivovara. Na svoje će doći svi kojima je na srcu dobro pivo i dobro štivo.

Knjiga ima 230 stranica, bogato je  ilustrirana povijesnim fotografijama, dokumentima i drugim artefaktima, te luksuzno opremljena.Najnovije iz kategorije Pivovara Daruvar
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće