Kako samoubiti virus

Kako samoubiti virus

Regionalno udruženje novinara Swedie za subotu je najavilo protest protiv odluke Okružnog suda u Livingsqueru o prislinoj hospitalizaciji kolege iz Dark Newsa, Joela N.

Sud, u obrazloženju presude, tvrdi da je novinar u objavljenom članku otkrio zaštićene podatke državne službe za strategijsku kontrolu, čime je uznemirio javnost i nanio ogromnu financijsku štetu dvjema farmaceutskim kompanijama. Čin je ocijenjen kao djelo neuračunljive osobe, a kako je novinar odbio da se cijepi od ”fakenewsvirusa 21”, morali su ga podvrći zakonom predviđnom prislinom liječenju.

U svom članku Joel N. piše o strogo čuvanom projektu „FN autodestruktion 21“.

Ukratko, radi se o biološkoj manipulaciji pri kojoj se virus izlaže izdvojenim supstancama samoagresije i kanibalgenskom enzimu s ciljem da ga se „zarazi“ i da počne napadati svoje istorodnike, a na kraju i sam sebe, te se na taj način samouništi.

Slični eksperimenti testirani su i na human resources kompleksu kroz različite epohe i u različitim geografskim područjima i društvenim zajednicama i pokazali se veoma uspješnim. Jedan od zadnjih primjera je i „rat dugih noseva“, što je bila službena oznaka za „nemire“ devedesetih u regionu Balkana.

Ljudi su sinergijskim učinkom političko-medijsko – ekonomsko – medicinskih mjera dovedeni u stanje tzv. demolish nagona, poznatog i kao destroyed, što je imalo mnoge pozitivne efekte, posebno za eksterne inicijatore fenomena.

Pozivu na solidarne proteste javili su se mnogi protivnici tradicionalnih metoda u mnogim gradovima, a demonstracije nisu mimoišli ni našu metropolu.

I kod nas su se okupili stručnjaci iz različitih područja, vidovnjaci, zanesenjaci, štogoretobolje teoretičari, štajaturadim naučnici, omniafobia tumači.

Rijetko se kroz vrijeme sakupilo na jednom mjestu u isti čas toliko sličnih neistomišljenika.

Od kojih je gotovo svaki za sebe bio protiv na svoj način.

A isto bi bilo i kada bi morali odgovoriti za što su.

E, sad, jel to teorija za-vjere ili protiv vjere, jebemliga.

Podijelite

   

Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivuArhivNacrtaj mi krigl


Knjiga Pivovara Daruvar

Knjiga Pivovara Daruvar
Najnovije iz kategorije Sadržaj ekstrakta u osnovnoj sladovini
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće