Kad vidiš duha napij se piva od uha do uha

  Pivnice&pubovi         P.N.         09.10.2009.
Kad vidiš duha napij se piva od uha do uha

Vlasnica jednog puba u Hampshireu u Velikoj Britaniji, pronašla je način kako da "unaprijedi" svoj posao i osigura veću zaradu - istjerivanjem duha koji besplatno toči pivo mušterijama, pišu ovih dana mediji, a mi prenosimo s portala Mondo. Janis McCormack odlučila je pozvati istjerivača duhova u svoj pub jer je uvjerena da u lokalu živi duh zbog kojeg je ona stalno u minusu."Znam da zvuči čudno, ali čim mušterije spuste čašu na šank i otpiju gutljaj - dva, a onda odu recimo do toaleta, kada se vrate njima su čaše ponovo pune", rekla je Janis i dodala da je duh postao "izrazito bezobrazan" jer je nedavno počeo gostima da toči piće.

"Proganja me već deset godina, ali je od Nove godine postao bezobrazan - toči pivo koje ja ne mogu da naplatim mušterijama. Gosti su oduševljeni, ali ja sam na gubitku".

Gazdarica "ukletog" puba je dodala i da su, otkako se pročulo za "gratis piće", gosti počeli da pristižu u ogromnom broju, što je nju još više opteretilo financijski.

Tako govori ta „vijest“. Nama pada na pamet samo Alan Ford, odnosno Grupa TNT, konkretno – Grunf koji je u znamenitoj epizodi o engleskim dvorcima nosio majicu s natpisom: „Kad vidiš duha, napij se piva od uha do uha.“Najnovije iz kategorije Pivnice&pubovi
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće