PJENUŠAVI NOGOMET

Juventus dobiva svoje pivo

  Pivo i sport         P. N.         11.03.2023.
Juventus dobiva svoje pivo

Nogomet i pivo nerazdvojan su par, a kako se na stadionima se toče ogromne količine pjenušave tekućine, pa mnogi klubovi imaju ugovore s pivovarama, koje time dobivaju ekskluzivno pravo na točenje piva. Neki klubovi idu korak dalje, pa kuhaju vlastito pivo. Među prvima je talijanska „stara dama“, dakle Juventus iz Torina.

DAJE SE NA ZNANJE, objavljuje ovih dana milanska tvrtka El Original Srl koja se bavi proizvodnjom i distribucijom alkoholnih pića: Rođeno je pivo Juventus, jedno od prvih piva koja je brendirao neki nogometni tim. Proizveli smo ga prema licenci nogometnog kluba Juventus, a u trgovinama će biti od kraja travnja.

Još uvijek se ne zna gdje će se sve prodavati ovo pivo, osim  na stadionu, ali dobro je poznat dizajn limenki u koje će biti punjeno – naravno u planetarno poznate klupske boje popularnih Bianconera, dakle u crno – bijele tonove.

Tagovi

Pivo   nogomet   Juventus   Torino   Milano   Italija    


Najnovije iz kategorije Pivo i sport
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće