Pivnica.net
Banner

Zagrebačka pivovara

Još jedna šarža Božićnog

Tomislav Radić   |   11.12.2021.     177

Još jedna šarža Božićnog

Zagrebačka pivovara i ove će blagdane obilježiti novom etiketom. Ožujsko Božićno pivo  već više od tri desetljeća ukrašavaju poznati hrvatski umjetnici. Tradiciju nastavlja Tea Jurišić, mlada hrvatska umjetnica i ilustratorica koja je oslikala etiketu 32. Božićnog piva.

Inspiraciju za novo ruho Božićnog potražila u blagdanskom druženju s dragim osobama.„Želja mi je bila dočarati blagdanski ugođaj u kojem mnogi uživaju u društvu najmilijih i često, baš, uz pivo. Božić nas podsjeća na važnost druženja s onima koji su nam najvažniji i s kojima najradije dijelimo bezbrižne trenutke. Upravo zato moja etiketa predstavlja par s velikim osmijehom na licu, a tople boje i božićni motivi prenose radost ovog čarobnog doba godine’’, rekla je.

Menadžerica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare Diana Jokić izrazla je zadovoljstvo što pivovara Božićnim pivom potrošaćima pokušava približiti bladanski osjećaj koji se čeka cijele godine.„Drago nam je što već godinama zajedno s najtalentiranijim domaćim umjetnicima stvaramo pravu čaroliju na etiketama našeg Božićnog piva. Najdraže uspomene su one koje stvaramo s obitelji i prijateljima i upravo je to glavna poruka Žujinog blagdanskog piva“, kazala je.

Tea Jurišić diplomirala je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu 2017. godine. Radi u tehnici akvarela na papiru i raznim crtaćim i digitalnim tehnikama, a posljednjih godina   aktivna je u oslikavanju murala koje je izvela u Norveškoj, Grčkoj, Sloveniji, Hrvatskoj i Italiji. Dobitnica je Cum Laude nagrade za diplomski rad. Radila je dvije godine na Diplomskom studiju Ilustracija u Osijeku i trenutno je rezidentica na Cité Internationale des Arts u Parizu, gdje živi i radi.

Božićno pivo od ovog je tjedna dostupno u trgovinama diljem Hrvatske, a jedinstvena etiketa čini ga idealnim poklonom koji će mnogi ove godine rado pronaći ispod bora.

 

Komentari


Podijelite ovaj članak
ArhivIzreke o pivu

Mislim da je sada dobro vrijeme za jedno pivo
Franklin D. Roosevelt, američki predsjednik nakon potpisivanja New Deala, dokumenta koji je otvorio put ukidanju prohibicije

Nacrtaj mi krigl
Najnovije iz kategorije Zagrebačka pivovara