Jelen pivo najpopularniji brend u Srbiji

  Srbija         P.N.         12.07.2009.
Jelen pivo najpopularniji brend u Srbiji

Jedna anketa koju je u Srbiji provela udruga građana Moja Srbija, pokazala je da je ljudima najdraži domaći brend jelen pivo, javlja agencija Beta, a prenosi pivski portal Aktivne strane. U vrhu su još Plazma keks, Jafa biskvit, mlijeko Moja kravica, Smoki i Eurokrem iz Takova. Anketa je provedena tijekom polugodišnjeg provođenja projekta Birajmo domaće, a sudjelovalo je 2.146 građana, i to gotovo dvostruko više žena nego muškaraca.

Anketa je rađena tako da su ispitanici pravili rang liste od deset srpskih proizvoda, a cilj ankete je bio i da se vidi koliko građani uopće razlikuju domaće proizvode od stranih. Zanimljivo je da su žene najčešće navodile proizvode poput ulja Vital ili deterdženta Merix, a muškarci Rubin vinjak, Lav pivo i margarin Dobro jutro. Isto tako neki proizvođači su zastupljeni sa samo jednim proizvodom, a neki su svoj dobar plasman u anketi ostvarili zahvaljujući zbrajanju bodova za više proizvoda.
 

 

Podijelite

   

Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivuArhivNacrtaj mi krigl


Knjiga Pivovara Daruvar

Knjiga Pivovara Daruvar
Najnovije iz kategorije Srbija
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće