I u Varaždinu Oktoberfest

  Oktoberfest         P. N.         07.10.2022.
I u Varaždinu Oktoberfest

Iako je jedini pravi Oktoberfest završio i dalje se posvuda održavaju pjenušave priredbe, koje svom lokalnom puku nastoje približiti dio te atmosfere. Jedna od njih počela je jučer u Varaždinu, a posjetiteljima nudi niz njemačkih piva, među kojima i dva iz Münchena. No, tu je i više domaćih craft piva.

Evo najave iz varaždinskih medija:

Varaždinski „Oktoberfest“ donosi duh i užitke onog „pravog“ i to na posebno uređeni Kapucinski trg gdje posjetitelje u čak četiri festivalska dana čeka mnogo finih piva, sjajna atmosfera i odlični koncerti.

Oktoberfest Varaždin nastavlja se na uspješni i popularni ljetni pivski festival Biergarten i u četiri jesenska dana nudi mnoštvo bavarskih ili na bavarski način pripremljenih domaćih piva među kojima i dio originalnih „šatorskih“ tekućih užitaka izravno iz Muenchena.

Za sve će se to pobrinuti ugledne velike i male pivovare, a evo samo nekih čiji tekući proizvodi očekuju posjetitelje: Erdinger, Paulaner, Varionica, Saperlot, Benediktiner, Bitburger, Lowenbrau i druge!

Oktoberfest Varaždin donosi i odličan glazbeni program – jučer prvog dana posjetitelje je zabavljao DJ, danas (petak) Pulp Fiction, u subotu Belfast Food, a u nedjelju je opet na redu DJ.

Novosti o festivalu pratite na facebooku.

Tagovi

Pivo   Oktoberfest   Varaždin  


Najnovije iz kategorije Oktoberfest
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće