Pivnica.net
Banner

Carlsberg

Hrvatsko potrošačko pivo je Pan zlatni

P.N.   |   26.11.2009.     7248

Hrvatsko potrošačko pivo je Pan zlatni
Dočekali smo i to, ali za ocjenu što smo to zapravo dočekali pričekat ćemo još koji dan, barem oni koji ne žive u Koprivnici i Varaždinu. Oni će pak doznati već sutra. Naime, sutra u 19 sati u ova dva grada organizira se svečani doček dolaska na svijet novog piva, koji je Carlsberg Croatia kreirao u suradnji s pivopijama. Ljubitelji piva su sugerirali okus novog piva, a odabrali su mu i ime – Pan Zlatni.
Evo priopćenja pivovare Carlsberg iz Koprivnice:
Pivarski su majstori koprivničke pivovare s 600 odabranih hrvatskih pivopija početkom listopada započeli razvijati novo pivo koje će im u potpunosti odgovarati. Nakon dva mjeseca testiranja pivski su znalci rekli svoje i većinom glasova odabrali novo hrvatsko pivo – Pan Zlatni.
Pan Zlatni je pivo zlatne boje, napravljeno prema pažljivo pripremljenoj originalnoj recepturi. Uz jedinstvenu boju, Pan Zlatni odlikuje se i prepoznatljivom pravom pivskom aromom, uz nešto izraženiju, ali profinjenu gorčinu dobivenu uporabom posebnesorte hmelja uzgojene u Hrvatskoj.
 Pan Zlatni na hrvatsko tržište kreće u petak 27. studenog s koprivničkog Zrinskog trga i varaždinskog Korza. Carlsberg Croatia će sve one koji dođu na doček Zlatnog Pana u oba grada počastiti sa po jednim kamionom besplatnoga piva, a u 19 sati sve prisutne razveselit će dva najveselija benda u Hrvatskoj – u Koprivnici Belfast Food, a u Varaždinu Gustafi. Naravno, nakon veselice uz Belfast Food i Gustafe dobro raspoloženje nastavlja se u većini koprivničkih i varaždinskih kafića, gdje sve posjetitelje očekuje još besplatnog Zlatnog Pana.
 

Komentari


Podijelite ovaj članak
Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivu

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije Carlsberg