HOMEBREW FESTIVAL OSIJEK

Hombre dogurao do četvorke

  Festivali i sajmovi         P. N.         10.05.2023.
Hombre dogurao do četvorke

Kućni pivari u Hrvatskoj su respektabilna kategorija i dobro su organizirani po zemljopisnoj pripadnosti – oni na istoku zemlje okupljeni su u udruzi Panonski pivarski sindikat i upravo pripremaju ovogodišnji homebrew festival, popularnog imena Hombre. To se natjecanje kućnih pivara sasvim lijepo ukorijenilo i održava se po četvrti put.

Udruga Panonski pivarski sindikat poziva sve zainteresirane na četvrto izdanje homebrew festivala Hombre, čitamo ovih dana najave događaja. I ove godine planiramo ugostiti naše prijatelje iz Osijeka i okolice kao i iz cijele Hrvatske te regije (BiH i Srbija). Festival će biti održan u već poznatom mjesecu svibnju, točnije u subotu 27.svibnja2023., s početkom u 16 sati na istom mjestu kao i svih ovih godina, streljana Pampas (Šandora Petöfija 204/a, Osijek).

Kako je ovo već etablirani homebrew festival možete očekivati preko 80 uzoraka piva raznih stilova koje će, kao i uvijek, istakati sami pivari. Standardno, piva prati vrhunski roštilj (vegani uvijek pokriveni) te vjerojatno najbolja old school glazba koju Osijek nudi.

U cijeni ulaznice, koja stoji 30 eura, uključena je limited edition “Hombre 4” čaša, bonovi za 2 jela te konzumacija piva koliko vam želudac dopusti. Ovogodišnji partner oko prodaje ulaznica je Beertija Osijek (uskoro izlazimo i sa svim dodatnim informacijama).
Na samom festivalu bit će ponuđene i “Hombre 4” majice koje će posjetitelji moći kupiti.

Više informacija na

Facebook Panonski pivari

Facebook Hombre 4

Tagovi

Pivo   festival   homebrew   Hombre   Osijek   svbibanj   Beertija  


Najnovije iz kategorije Festivali i sajmovi
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće