Pivnica.net
Banner

Bosna i Hercegovina

Hercegovačko pivo na Mostarskom sajmu 2009.

P.N.   |   01.04.2009.     10290

Hercegovačko pivo na Mostarskom sajmu 2009.
Jučer je u Mostaru na prostoru slobodne zone Hercegovina otvoren 12. Međunarodni gospodarski sajam, a budući da je Hrvatska ove godine zemlja partner, otvorio ga je hrvatski premijer Ivo Sanader. No, ono što nas posebno zanima je pivo, a ono na sajmu, koji traje do subote, 4. travnja, također ima svoje mjesto. Među izlagačima je i Hercegovačka pivovara Mostar sa svojim novim proizvodima.
Hercegovačka pivovara Mostar se na ovogodišnjem mostarskom sajmu predstavlja nizom noviteta u ponudi, doznajemo od Josip Pušića iz prodaje Hercegovačke pivovare Premijerno se javnosti predstavlja novi proizvod Kosača – Hercegovačko tamno pivo.Pivo Kosača je prvenstveno namijenjeno istinskim zaljubljenicima u pivo, ljudima kojima je dan nezamisliv bez barem jedne čaše piva. Kosača se ubraja u specijal i jaka piva, odlikuje se prepoznatljivom aromom i gorčinom okusa kao i povećanim udjelom alkohola u odnosu na standardna lager piva, stoji u press materijalu, koji smo dobili iz Hercegovačke pivovare.
 
Brend Hercegovačko– svijetlo lager pivo, doživjelo je potpunu promjenu vizualnog identiteta, od travnja 2009. dostupno je u modernijoj i privlačnijoj ambalaži. Namijenjeno je širokom krugu potrošača koji preferiraju standardna lager piva. Odlikuje se blagim okusom i izrazito je pitko, pa služi kao idealno osvježenje na uzavrelom hercegovačkom suncu.
Osobitost Hercegovačke pivovare je proizvodnja piva od čistog ječmenog slada !
Vrhunska kakvoća i moderan dizajn omogućili su hercegovačkom pivu pristup na tržište EU (Francuska, Nizozemska, Belgija) gdje su već isporučene prve količine. Već tradicionalno štand Hercegovačke pivovare je najposjećeniji na mostarskom sajmu, pa tako i ove godine posjetitelji mogu uživati u besplatnoj degustaciji vrhunskog piva Hercegovačko i Kosača, ističu predstavnici Hercegovačke pivovare Mostar.
 
 
 

Komentari


Podijelite ovaj članak
ArhivIzreke o pivu

U vinu je mudrost, u pivu je snaga, u vodi je bakterija
Njemačka izreka

Nacrtaj mi krigl
Najnovije iz kategorije Bosna i Hercegovina