Pivnica.net
Banner

Heineken

Heinekicks – walking on beer

P. N.   |   04.08.2022.     1264

Heinekicks – walking on beer

Kolaboracija proizvođača piva i proizvođača ludih odjevnih (i obuvnih) predmeta nije nikakva novost ni neobičnost, no ipak se najnoviji komad iz oblasti djelovanja besposlenih pivskih i dizajnerskih popova našao u središtu svekolike pozornosti. Riječ je o dizajnerskim tenisima koji se nalazi pravo pivo.

Nizozemska pivovara Heineken naručila je od cijenjenog dizajnera Dominica Ciambronea, alias The Shoe Surgeona (TSS) ograničenu seriju tenisica Heinekicks s njihovim pivom u potplatu. Ne budi lijen, TSS se prihvatio posla, napunio džon patike Heinekenovim novim lagerom Silverom i eto ti nesvakidašnje cipele koju je nazvao „Walking od beer“.

Autor je upotrijebio karakterističnu zelenu i crvenu boju Heinekenova klasičnog dizajna, a dodao je i srebrnu iz etikete novog piva Silver, a u jezik tenisice smjestio je – otvarač za pivo. Vrhunac kreacije je pravo pravcato pivo, lojim je ispunjen prozirni prostor između potplata i gornjeg dijela tenisice. Pivo je u taj prazni prostor ubrizgano „kirurškom“ metodom i preciznošću, a osim što fora izgleda, ono jamči i jedinstveno iskustvo hodanja jer se „težina potplata pomiče sa stražnje na prednju stranu i obrnuto“.

Izrađena su samo 32 para ovih pjenušavih tenisica.

Za one koji žele znati više:

Tenisice s džonom ispunjenim pjenušavom tekućinom svakako su dimenzija više u odnosu na svu sportsku obuću inspiriranu pivom, a takve je oho-hoo! Na web stranici Sneaker Freaker možete vidjeti galeriju Nike i Adidas tenisica u bojama piva Heineken, Tecate (Meksiko), Newcastle, pa i Duff iz Simpsona.

Komentari


Podijelite ovaj članak
Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivu

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije Heineken