Harry bitter slab kao imenjak

  Velika Britanija         P=. N.         17.12.2022.
Harry bitter slab kao imenjak

Imena Harryja i Meghan posljednjih dana opet pokreću svjetske medije ovoga puta zbog Netflixove dokumentarne serije. Reagirala je i jedna pivnica u londo0nskoj četvrti Chiswick, koja je svojim gostima ponudila pivo nazvano Harryʼs Bitter. No, nije riječ ni o kakvom specijalu, već o slabom pivu s udjelom alkohola od 3,9 posto.

Ne znamo jesu li to vlasnici puba tako mislili ili nisu, ali pisac i komentator Rafe Heydel-Mankoo objavio je na društvenim mrežama ne baš laskavu ocjenu ovog piva, napisavši da je pivo jednako slabo kao i njegov imenjak. Kritizirao je pivo, ali je pohvalio pivnicu zbog reakcije na dokumentarac koji je naišao na mahom kritičke ocjene.

Mnogi korisnici društvenih mreža podržali ovaj tipični britanski smisao za humor, neki su čak predlagali da se napravi slično pivo za Williama i Kate, ali bilo je i onih koji su potez pivnice osudili.

„Što bi to trebalo biti? Maliciozni ispad protiv čovjeka koji je bio u misiji u Adganistanu, u djetinjstvu ostao bez majke i bio prisiljen žalovati u izravnom prijenosu pred stotinama milijuna ljudi, zato što se to od njega očekivalo? Jadno,“ napisao je jedan od mnogih koji su Harryja branili.

Prva tri nastavka pomno gledanog serijala o princu Harryju i vojvotkinji Meghan, koji je obećavao neka škakljiva otkrića o kraljevskoj obitelji, emitirana su prošlog tjedna. Harry i Meghan se opisuju kao idealan zaljubljeni par, koji se od početka morao sučeliti pritisku bulevarske štampe, koji je iznenađivao prvenstveno Meghan.

Ubrzo nakon emitiranih prvih triju epizoda javili su se kritičari. Pokazalo se da niz snimaka potječe iz drugih događaja ili su nastali u drugom kontekstu. Neke tvrdnje Harryja i Meghan nisu istinite ili su proturječni. 

Tagovi

Pivo   bitter   Harry   Meghan   Engleska   Britanija  


Najnovije iz kategorije Velika Britanija
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće