Pivnica.net
Banner

Irska

Guinness – ljeto može doći

P. N.   |   15.05.2022.     377

Guinness – ljeto može doći

Sa svojom pjenastom bijelom glavom i tamnim čvrstim tijelom, irski je Guinness zacijelo najprepoznatljivija pinta na svijetu. Poigravajući se s tim, pivovara i partner iz kreativne agencije AMV BBDO objavili su novu reklamnu kampanju koja predstavlja kultni crni napitak u klasičnim ljetnim scenama.

Nadovezujući se na prošlogodišnju kampanju Looks Like Guinness, kojom je označen povratak u pub nakon lockdowna, Guinness je pozvao fotografkinju Catherine Hyland da snimi crno-bijele nijanse u obliku ležaljke, valova koji se razbijaju i tri daske za surfanje, s nadom da će potrošače navesti na dobro raspoloženje za ljetne mjesece koji slijede.

„Naša nova kampanja slavi sve one sunčane trenutke koji su nam gotovo na dohvat ruke i stavlja Guinness u srce britanskog ljeta“, rekao je John Burns, voditelj marketinga Guinnessa.

Bilboardi s ovim motivima namjerno su smješteni na ne više od 500 metara od pubova u kojima se toči Guinness stout.

„Moći dočarati hladnu, osvježavajuću, hladnu pintu Guinnessa, a da to uopće ne pokažete, dokaz je da je to jedan od najprepoznatljivijih i najikoničnijih brendova piva na svijetu“, rekli su kreativci AMV BBDO Ricardo Porto i Victor Bustani.

Osim na jumbo plakatima oglas će se naći i u tisku i na društvenim mrežama.

Za one koji žele znati više:

Neodoljivi Guinnessov povratak u pub

Komentari


Podijelite ovaj članak
ArhivIzreke o pivu

Vrč ide na vodu tako dugo, dok netko ne da za pivo
Aforizam

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije Irska