Pivnica.net
Banner

Pivovara Daruvar

Grofovski dani piva

P. N.   |   09.05.2023.     2786

Grofovski dani piva

Nakon pandemijske pauze i u Daruvar, grad najstarije hrvatske pivovare i grad znanog Staročeškog piva vraća se pivski festival, koji je ovdje pokrenut još 2010. godine. Odbrojavanje je već počelo, a festival najavljen za petak i subotu 19. i 20 svibnja održava se pod nazivom Grofovski dani piva.

Daruvar, najljepši mali grad kontinentalne Hrvatske, ove je godine domaćin posebnog pivskog festivala – Grofovskih Dana Piva, koji se održavaju 19. i 20. svibnja 2023. na Trgu kralja Tomislava, stoji u priopćenju za medije Pivovare Daruvar.

Grofovski Dani Piva nastali su u čast grofu Jankoviću, koji je osnovao Pivovaru Daruvar u samom srcu grada, kao i dugoj i bogatoj tradiciji proizvodnje piva kojom se Daruvar ponosi još od davne 1840. godine.

Posjetitelji će moći uživati u vrhunskom Staročeškom pivu, a kroz zanimljive igre, kvizove i ukusnu hranu, moći će se upoznati i s poviješću proizvodnje piva u Daruvaru te pokupiti nagrade.

Svi ljubitelji craft piva bit će u svom elementu jer je pripremljen i craft corner u kojem mogu okusiti različite vrste craft piva 5th Elementa.

Osim u pivu i igrama, uživat će u zabavnim koncertima lokalnih bendova i zapaliti atmosferu uz nastup nezaboravne Vatre.

Svi su pozvani da se pridruže uživanju u vrhunskom pivu, hrani, beskrajnoj zabavi, dašku prirode i nasmijanim licima u prekrasnom Daruvaru.

Komentari


Podijelite ovaj članak
Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivu

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije Pivovara Daruvar