Glas Slavonije o pivu

  Pivska literatura         P.N.         29.05.2009.
Glas Slavonije o pivu
S obzirom da se o pivu ne piše baš puno – posebnih časopisa, magazina i druge periodike nema, knjiga još manje, kontinuiranog praćenja u dnevnom tisku – slabo, na internetu – sporadično, onda svaki slučaj ustupanja medijskog prostora dragocjenoj tekućini prihvaćamo objeručke i zdušno pozdravljamo. Najnoviji primjer stiže iz Osijeka – dnevnik Glas Slavonije posvetio je pivu prilog na šest stranica.
Izlazak priloga tempiran je na dan igranja finalne utakmice europske lige prvaka, na srijedu, kada su u Ribu snage odmjerili Barcelona i Manchester United, pa je i noseći tekst posvećen sprezi piva i nogometa. Tu je i više tekstova s praktičnim savjetima i zanimljivostima vezanim uz proizvodnju, prodaju i konzumaciju piva, kao i o povijesti piva u Hrvatskoj, gastronomiji, pivskim rekordima. Napokon, predstavljen je osječki Old Bridge Pub, omiljeno mjesto u tvrđi, koje na pivskoj karti ima čak 70 vrsta piva.
 

Podijelite

   

Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivuArhivNacrtaj mi krigl


Knjiga Pivovara Daruvar

Knjiga Pivovara Daruvar
Najnovije iz kategorije Pivska literatura
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće