Garden na novoj adresi

  Craft         PR objava         04.04.2022.
Garden na novoj adresi

Zagrebački Garden razmazio nas je svojim petogodišnjim stalnim plasiranjem novih i novih vrsta piva, a nakon kratke stanke, nastavlja istim tempom, pa na police stiže čitav niz novih pjenušavih napitaka. Razlog onoj pauzi i sadašnjoj potrebi da se nadoknadi zaostatak je preseljenje pivovare u novi prostor.

U povodu preseljenja na novu lokaciju, koja se nalazi nedaleko stare, dakle također na Žitnjaku, Garden Brewery je izdao priopćenje u kojem stoji:

Nakon pet godina, preselili smo na novu lokaciju na Žitnjaku: na adresu Slavonska avenija 26/1 (prijašnja lokacija vrtnog centra Flora). Spremni smo za soft opening. Slobodno navratite na pivu ili ručak već od danas!

Značajno smo proširili pivovaru: učetverostručili smo kapacitet pivovare kao i prostor točionice, posadili više od 40 stabala u velikom vrtu i uredili točionicu unutar ostakljenog atrija. Uz brojne stilove naših najsvježijih nagrađivanih piva, od IPA do Soura, lagera do tamnih koji se kuhaju na licu mjesta, tu su i omiljeni Submarine burgeri! A s posebnim ponosom predstavljamo i novi koncept hrane u pivovari - Full Circle Chicken. Naime, sladovi iskorišteni u našoj pivovari koriste se kao visokokvalitetna prirodna hrana za životinje. Upravo piletina iz lokalnog uzgoja hranjena našim sladom, biti će glavni sastojak Full circle ponude: izvrsna pržena piletina koja savršeno paše uz naše pivo. Manje otpada. Više recikliranja.

Omogućen je i besplatni parking za posjetitelje.

Sve novosti o dodatnim sadržajima koje ćemo imati u The Garden Brewery, pratite na našim društvenim mrežama.

Dođite i uživajte u točionici i vrtu!

Radno vrijeme:

Radnim danom i nedjeljom: od 10:00 do 24:00

Petkom i subotom: od 10:00 do 02:00

Tagovi

Pivo   Garden Brewery   Žitnjak   craft  


Najnovije iz kategorije Craft
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće