FANTOM 39

Fantomski Munich Dunkel

  Medvedgrad         P. N.         29.02.2024.
Fantomski Munich Dunkel

Serija posebnih uvaraka pod kapom i krinkom fantomskog pivara, odnosno pod zajedničkim nazivom Fantom, koju pivovara Medvedgrad kuha u pravilnim vremenskim razmacima od proljeća 2020. godine, došla je do broj 39, a pod njim se krije pivu u stilu Munich Dunkel, tojest münchensko tamno.

Za sjajan okus ovog piva jamčimo vlastitim osjetnim pupoljcima, jer smo ga početkom tjedna imali priliku kušati iz tanka u samoj pivovari. Tako, dakle, potpisujemo sve što pivovara navodi u objavi na društvenim mrežama, a kaže ovako:

FANTOM 39

Munich Dunkel – Alc 5,2% - IBU 23

Fantomski je pivar u posljednje vrijeme odlučio istražiti njemačko pivsko područje pa je ovoga puta skuhao još jedan tradicionalni bavarski stil: Munich Dunkel.

Ovo tamno pivo srednjeg je tijela, umjereno sladno s notama krušne kore i karamele. Mekanog je i nježnog dojma i lako je za piti.

Fantom 39 od danas vam je dostupan u webshopu pivovara-medvedgrad.hr/zamado, u Pivnicama Medvedgrad i kod naših partnera.Najnovije iz kategorije Medvedgrad
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće