IDEMO DALJE

Fantomova okrugla brojka 40

  Medvedgrad         P. N.         26.03.2024.
Fantomova okrugla brojka 40

Mjesec dana nakon prethodnog, münchenskog tamnog, a koji mjesec više nakon onog začađenog rauchbiera, iz pivovare Medvedgrad stiže novi Fantom – brdsko–planinski. Novim uvarkom u stilu mountain IPA serija piva sa zajedničkim nazivnikom Fantom, točno četiri godine od prvog pojavljivanja, stigla je tako do okrugle brojke 40. Čestitamo!

 Prošlo je i okrugli deset Fantoma od prethodnog koji je napravljen u istom stilu – mountain IPA – a kako je Fantom 30, prvi svoje vrste, osvojio srca pivskih fajnšmekera, pa ga je FB grupa Kultura piva proglasila i najboljim hrvatskim caft pivom u prošloj godini, ne treba sumnjati da će i novi primjerak požnjeti jednak uspjeh.

A evo kako ga predstavlja Pivovara Medvedgrad:

FANTOM 40

Mountain IPA – Alc 6,6% - IBU 43

Okrugli, četrdeseti Fantom stigao je kao Mountain IPA – pivski stil koji spaja najbolje osobine West Coast IPA i New England IPA-e. Mutno je zlatne boje, svježih tropskih mirisa, osvježavajuć, kompleksnih okusa uz ugodan balans gorkog i slatkog. Bogatih je okusa, a opet pitak...

Posljednja Mountain IPA bila je puni pogodak, sad nam ostaje vidjeti koliko ćete voljeti ovu!

Fantom 40 je u webshopu pivovara-medvedgrad.hr/zamado, u Pivnicama Medvedgrad i kod naših partnera.

Tagovi

Pivo   medvedgrad   Fantom   Mountain IPA  


Najnovije iz kategorije Medvedgrad
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće