Fantom se vraća kući

  Medvedgrad         P. N.         30.10.2021.
Fantom se vraća kući

India pale lager, India pale ale, Lager njemačkog tipa (Helles), pa New England pale ale skuhan u kolaboraciji s Motive Beer Company, odnosno majstora pivara Božidara Kostanjčara i Simona O'Keeffea – sve su to varijacije na jednu temu, na temu Fantoma. Od lanjskog travnja, kada se pojavio po prvi put, Fantom se vraća svakih par mjeseci, svaki put u nekom drugom stolu, a sada ga evo u vidu češkog lagera (ležák), odnosno pilsnera.

Fantom Bohemian pilsner novi je član Medvedgradove fantomske obitelji, a evo kako ga najavljuje proizvođač, pivovara Medvedgrad:

FANTOM BOHEMIAN PILSNER

Alc 4,8% - IBU 34

Fantom ovoga puta stiže u obliku pilsnera kakav je originalno zamišljen u Češkoj, u Plzeňu. Krasi ga mekana voda, jaka sladna baza te dominacija Saaz hmelja (Žatec).

Skuhati novi lager nama je kao povratak kući, tu smo doma. Jer, lager je početak i završetak crafta, ali i naš početak i završetak.

Zato nas ovaj pilsner veseli, a vi nam javite nam kako vam se sviđa!

Pronaći ga možete od danas na pivovara-medvedgrad.hr/zamado i točionicima naših pivnicaNajnovije iz kategorije Medvedgrad
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće