Pivnica.net
Banner

Medvedgrad

Evo vam Fasade pa šarajte

P. N.   |   17.11.2023.     737

Evo vam Fasade pa šarajte

Ne možete odoljeti sirenskom zovu čiste fasade, pa morate šarati po njoj? Medvedgrad vam nudi prostor za kreativno izražavanje i ujedno udovoljavanje vašim frustracijama – evo vam prazne, snježno bijele fasade, pa po njoj šarajte do mile volje? Riječ je o novom pivu nazvanom Fasada, koje ima potpuno praznu etiketu koja je dušu dala za intervenciju flomasterom.

Medvedgrad je nadaleko poznat po svojim gradskim pričama – zapravo svako njihovo pivo priča po jednu storiju iz bliže ili dalje povijesti i iz sadašnjosti glavnog grada – sjetite se samo piva posvećenog vlaku Samoborček (Cugmajstor), Hendrixa, Art parka, pa serije Fantom, pa Sretnog djeteta. Kiss die Handa, Baltazara, Novog vala, Ljeta u Zagrebu... ma sva, baš sva piva iz pivovare Medvedgrad imaju tu urban u priču, koja će Zagrepčane, ali i sve druge razgaliti i podsjetiti na neke događaje ili osobe koje su ostavile trag u gradu.

Pokazujući da im je glavni grad na srcu u Medvedgradu su ukazali na problem uništavanje fasada zgrada u strogom centru grada, pa su na društvenim mrežama uprli prstom u škrabotine samo korak od Trga, nazvavši ovu akciju „Uličnom izložbom nepoznatih autora Korak do Trga“.

A onda ponudili i alternativu uličnim crtačima – praznu etiketu – domak bijelog papira na boci piva nazvanog fasada. „Evo vam Fasade, pa šarajte po njoj!“

A pivo je u stilu New England IPA sa 6,2 posto alkohola i 38 IBU gorčine.

Promovirajući ga na društvenim mrežama, Medvedgrad veli:

Predstavljamo vam Fasadu, novo pivo s kojim imamo želju skrenuti pažnju na problem velikog broja zašaranih fasada u gradu Zagrebu!

Nažalost, loše i zašarane fasade nisu problem samo strogog centra, koji bi trebao biti 'razglednica' grada, već cijelog Zagreba i to nas čini neizmjerno tužnima. Zato smo, barem za prvu ruku, skuhali pivo koje će omogućiti svima da umjesto po fasadama našeg grada šaraju po etiketi naše Fasade!

Riječ je o osvježavajućoj i kompleksnoj New England IPA-i, izvrsnog balansa gorčine i slatkoće, mutno zlatne boje i svježih tropskih mirisa. Dok ćete ispijati ovu poslasticu, slobodno zašarajte praznu etiketu.

Da bi šaranje svima bilo dostupno, ovo pivo ne stiže u svom točenom obliku već isključivo u boci – u web shopu  pivovara-medvedgrad.hr/zamado, Pivnicama Medvedgrad i kod naših partnera.

I zapamtite: ne šarajte po fasadama našeg grada! 

Komentari


Podijelite ovaj članak
Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivu

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije Medvedgrad