PRAZNA ETIKETA

Evo vam Fasade pa šarajte

  Medvedgrad         P. N.         17.11.2023.
Evo vam Fasade pa šarajte

Ne možete odoljeti sirenskom zovu čiste fasade, pa morate šarati po njoj? Medvedgrad vam nudi prostor za kreativno izražavanje i ujedno udovoljavanje vašim frustracijama – evo vam prazne, snježno bijele fasade, pa po njoj šarajte do mile volje? Riječ je o novom pivu nazvanom Fasada, koje ima potpuno praznu etiketu koja je dušu dala za intervenciju flomasterom.

Medvedgrad je nadaleko poznat po svojim gradskim pričama – zapravo svako njihovo pivo priča po jednu storiju iz bliže ili dalje povijesti i iz sadašnjosti glavnog grada – sjetite se samo piva posvećenog vlaku Samoborček (Cugmajstor), Hendrixa, Art parka, pa serije Fantom, pa Sretnog djeteta. Kiss die Handa, Baltazara, Novog vala, Ljeta u Zagrebu... ma sva, baš sva piva iz pivovare Medvedgrad imaju tu urban u priču, koja će Zagrepčane, ali i sve druge razgaliti i podsjetiti na neke događaje ili osobe koje su ostavile trag u gradu.

Pokazujući da im je glavni grad na srcu u Medvedgradu su ukazali na problem uništavanje fasada zgrada u strogom centru grada, pa su na društvenim mrežama uprli prstom u škrabotine samo korak od Trga, nazvavši ovu akciju „Uličnom izložbom nepoznatih autora Korak do Trga“.

A onda ponudili i alternativu uličnim crtačima – praznu etiketu – domak bijelog papira na boci piva nazvanog fasada. „Evo vam Fasade, pa šarajte po njoj!“

A pivo je u stilu New England IPA sa 6,2 posto alkohola i 38 IBU gorčine.

Promovirajući ga na društvenim mrežama, Medvedgrad veli:

Predstavljamo vam Fasadu, novo pivo s kojim imamo želju skrenuti pažnju na problem velikog broja zašaranih fasada u gradu Zagrebu!

Nažalost, loše i zašarane fasade nisu problem samo strogog centra, koji bi trebao biti 'razglednica' grada, već cijelog Zagreba i to nas čini neizmjerno tužnima. Zato smo, barem za prvu ruku, skuhali pivo koje će omogućiti svima da umjesto po fasadama našeg grada šaraju po etiketi naše Fasade!

Riječ je o osvježavajućoj i kompleksnoj New England IPA-i, izvrsnog balansa gorčine i slatkoće, mutno zlatne boje i svježih tropskih mirisa. Dok ćete ispijati ovu poslasticu, slobodno zašarajte praznu etiketu.

Da bi šaranje svima bilo dostupno, ovo pivo ne stiže u svom točenom obliku već isključivo u boci – u web shopu  pivovara-medvedgrad.hr/zamado, Pivnicama Medvedgrad i kod naših partnera.

I zapamtite: ne šarajte po fasadama našeg grada! Najnovije iz kategorije Medvedgrad
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće