Pivnica.net
Banner

Craft

Evo i Slavonskog lagera

P. N.   |   21.05.2022.     826

Evo i Slavonskog lagera

Dan otvorenih vrata pakračke craft pivovare Slavonica održan posljednjeg dana travnja bio je tek prvi u nizu, a drugi je na rasporedu već danas, a na novouređenoj terasi i danas će posjetitelji moći kušati jedno novo pivo i novopokrenute linije Slavonica clasic. Riječ je o Slavonskom lageru.

Slavonica svoja vrata otvara točno u podne, a predviđeno je da akcija traje do večernjih sati, kako je to bilo i prethodnog puta.

„Ususret ljetu ovoga puta degustiramo naš Lager, laganih 4,1%, alkohola, trebali bi moć ga dobro popiti,“ objavio je vlasnik pivovare Slavonica marko Barčan na društvenim mrežama, pozivajući ljubitelje dobrog domaćeg piva iz Pakraca i okolice na degustaciju novog piva, ali i drugih piva iz ove mlade craft pivovare, koja je upravo proslavila peti rođendan. Kušati se može i niz piva iz drugih slavonskih craft pivovara koje Slavonica nudi u svom dućanu.

„U boci je bistar kao more, na tapu nešto mutniji, ko bistra NEIPA koja je mutna ko bistri lager,“ objašnjava domaćin, a želite li provjeriti što to sve znači i kako izgleda, ne časite časa, već potecite u pakračku pivovaru, jer – nastavlja Marko – „Sve po PS-u, popijte si pivicu i shvatit ćete što želimo reć, jel... opet je tu s nama i beta verzija etikete, dakle raj za kolekcionare i one koji moraju među prvima udarit ocjenu po untappdu.“

Komentari


Podijelite ovaj članak
ArhivIzreke o pivu

Nacrtaj mi krigl
Najnovije iz kategorije Craft