UDRUGA PIVARI GRADA ZAGREBA

Edukacija za pivske suce

  Hrvatska         P. N.         16.02.2024.
Edukacija za pivske suce

U posljednje vrijeme sve više raste zanimanje za učenje o pivskim stilovima, prepoznavanju i ocjenjivanju piva, pa je logično da se takvim zahtjevima sve više udovoljava i sve češće se organiziraju tečajevi na kojima se uz stručne predavače stječu osnovna znanja i vještine potrebne za ocjenjivanje pjenušave tekućine.

U ovu se aktivnost sada uključuje i novoosnovana udruga Pivari grada Zagreba, koja priprema edukaciju što će se u travnju održati u prostoru craft pivovare The Garden Brewery. Maksimalni kapacitet škole je 20 polaznika, pa valja požuriti s prijavama, ako uopće još ima slobodnih mjesta, jer su insajderi na društvenim mrežama izrazili uvjerenje da će mjesta planuti dok kažeš „pivo“.  

Pa evo objave organizatora:

Pivari Grada Zagreba

PIVSKA ŠKOLICA

Želiš proširiti svoje znanje o pivu i pivskim stilovima ili steći kvalifikacije za pivskog suca?

Tada je naša pivska školica idealna za tebe!

Trajanje: 5 dana (6. 7. 13. 14. i 18. travnja)

Lokacija: The Garden Brewery

Cijena: 90 eura (za članove udruge 80)

Broj polaznika: 20

Prijavnicu kao i sve ostale detalje možete pronaći na našem webu:

https://pivari-grada-zagreba.hr/pivska-skolica/

Ovim putem zahvaljujemo i našim sponzorima koji su osigurali potrebna piva za degustaciju; Ambasada, Goblet Beer Store - Zagreb i Pomalo Shop, te pivovari The Garden Brewery što su nas ugostili i osigurali prostor.Najnovije iz kategorije Hrvatska
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće